Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΜε άρωμα Χίου θα ευωδιάσει ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα
Εκθέσεις

Με άρωμα Χίου θα ευωδιάσει ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα

Το περσινό εγχείρημα κρίθηκε επιτυχημένο και σκοπεύει και φέτος το επιμελητήριο να το επαναλάβει, παρουσιάζοντας τη Χίο και προϊόντα της σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο, 500 τ.μ., στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα.

Από 20 έως 24 Ιουνίου 2023 στο χώρο πολλαπλών χρήσεων του σταθμού του Αττικό Μετρό στο Σύνταγμα, θα παρουσιαστεί η Χίος στα πλαίσια της δράσης “Άρωμα Χίου στο Σύνταγμα”, που διοργανώνει το Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Δήμο Χίου και την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Η έκθεση των τοπικών προϊόντων όπου συμμετέχουν 27 επιχειρήσεις στοχεύει στην προβολή των ντόπιων προϊόντων αλλά και η προώθηση της Χίου ως τουριστικό προορισμό.

Τα εδέσματα των εγκαινίων βασίζονται στη φιλοσοφία του Taste like Chios, και είναι σε συνεργασία τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας, τον Γιώργο Πάσσα, αντιπρόεδρο του Φορέα Τουρισμού και τους chefs Παναγιώτη Παπαδάκη και Γιάννη Λινό που υποστηρίζουν την δράση.

Στην τελετή των εγκαινίων θα παρευρεθούν επίσης ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής και ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας Λεωνίδας Αθηνάδης.

Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, σημειώνει: «Η Περιφέρεια στέκεται αρωγός και στηρίζει την προσπάθεια του Επιμελητηρίου Χίου. Το «Άρωμα Χίου στο Σύνταγμα» αποτελεί προσπάθεια στήριξης των Χιώτικων προϊόντων και των παραγωγών του νησιού που έχει πληγεί τόσο από την πανδημία όσο και από την προσφυγική κρίση, με απώτερο στόχο την προβολή της Χίου ως προορισμό».

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024