Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Εκδηλώσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, μετά από 4 χρόνια δύσκολων συγκυριών πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 στο κέντρο «Αναδρομές».

Σε μια εκδήλωση που θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα κοινωνικά γεγονότα που διοργανώνεται στην  κρητική τουριστική “οικογένεια”, ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, μετά από 4 χρόνια δύσκολων συγκυριών πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 στο κέντρο “Αναδρομές”, με το καλλιτεχνικό σχήμα του Ν. Μακρόπουλου.

Είχαμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε το κλείσιμο της φετινής σεζόν μαζί με τους συνεργάτες μας, από τα τουριστικά γραφεία, τους ξενοδόχους, το προσωπικό των ξενοδοχείων, τους προμηθευτές, αλλά και πολλούς άλλους συνεργάτες και τουριστικούς φορείς.

Τα έσοδα του χορού θα βοηθήσουν το Σύλλογο να πετύχει τους στόχους του, είτε στην διοργάνωση σεμιναρίων, ή δραστηριοτήτων που βοηθούν στη βελτίωση των προδιαγραφών και των παρεχόμενων υπηρεσιών στα ξενοδοχεία της Κρήτης και  δίνουν τη δυνατότητα στο Σύλλογο να συμμετέχει σε ποικίλες δράσεις οι οποίες έχουν θετικό αντίκτυπο στην τοπική τουριστική βιομηχανία.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο ΠΣΔΞ βράβευσε τον κ. Μιχάλη Βλατάκη, πρόεδρο Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης – α΄ αντιπρόεδρο της ΓΕΠΟΕΤ-Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού, για την προσφορά του στον τουρισμό της Κρήτης.

Ο κ. Βλατάκης, από την αρχή της περιόδου της πανδημίας δημιούργησε  στο διαδίκτυο, σε σταθερή βάση μια μεγάλη ομάδα εργασίας με την συμμετοχή ξενοδόχων, διευθυντών ξενοδοχείων, πρακτόρων, υγειονομικών υπηρεσιών, στελέχη υπουργείων και πολλούς άλλους φορείς που όλοι μαζί, ενωμένοι κατάφεραν να διαμορφώσουν στοχευμένες  προτάσεις και αποτελεσματικές λύσεις, για την αντιμετώπιση του covid-19 στον τομέα του τουρισμού. Πολλές από αυτές τις προτάσεις υιοθετήθηκαν από την κυβέρνηση και την Περιφέρεια Κρήτης, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ασφαλή λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων μέσα από ένα πρωτόγνωρο και δύσκολο περιβάλλον, καθιστώντας την Κρήτη μας και την Ελλάδα σε ένα από τους ασφαλέστερους τουριστικούς προορισμούς.

Τελειώνοντας  την σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΣΔΞ κ. Γιώργος Σφακιανάκης, ευχαρίστησε όλους που συμμετείχαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, αναφερόμενος ιδιαίτερα στους χορηγούς της, μιας επίλεκτης ομάδας εξειδικευμένων επιχειρήσεων που συμβάλουν σημαντικά στον τουρισμό της Κρήτης και είναι απαραίτητες για την λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων του νησιού.

Υπεύθυνη Ύλης | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τζοάννα είναι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και ως μαθητευόμενη είναι αρμόδια για την υποδοχή ύλης στο TravelDailyNews Greece & Cyprus'

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024