Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΤο #RouteLab συνεχίζει τη διαδρομή του και κάνει στάση στο Κατάκολο
Τουρισμός Εμπειρίας

Το #RouteLab συνεχίζει τη διαδρομή του και κάνει στάση στο Κατάκολο

Το #RouteLab υπόσχεται αυθεντικές τουριστικές εμπειρίες στις 2-3 Νοεμβρίου στο Κατάκολο.

Δίνουμε ραντεβού με τον τουρισμό εμπειρίας στο διήμερο δράσεων του #RouteLab στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή Πύργου Ηλείας στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2022.

Tουρισμός Κρουαζιέρας, εναλλακτικές προτάσεις, εξειδικευμένες υπηρεσίες και αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, καινοτομίες στο τουριστικό προϊόν μέσα από talks, best practices, forum, workshops γευσιγνωσίας και οινογνωσίας με σύμμαχο τα ανταγωνιστικά ταξιδιωτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής και της χώρας μας!

Στη Στάση Κατάκολο, επί σκηνής #RouteLab, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου υποδεχόμαστε ως Κeynote Speaker την Υφυπουργό Τουρισμού κα. Σοφία Ζαχαράκη Twitter. Η Υπουργός θα καταθέσει στην ομιλία της τη γνώση που έχει αποκτήσει μέσα από τις ταξιδιωτικές της εμπειρίες, αλλά κυρίως μέσα από το ρόλο της στο Υπουργείου Τουρισμού και θα θέσει τις ρεαλιστικές προοπτικές ανάπτυξης του Τουρισμού Εμπειρίας και την υπεραξία του βιωματικού ταξιδιού.

Tαξιδέψτε κι εσείς βιωματικά μέσω #RouteLab κλείνοντας τη εισιτήριό σας δωρεάν.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024