Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΣυνάντηση Ρώσων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη με Βορειοελλαδίτες συναδέλφους τους

Συνάντηση Ρώσων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη με Βορειοελλαδίτες συναδέλφους τους

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται στις 14 Σεπτεμβρίου, Ρώσοι επιχειρηματίες από την περιοχή Ryazan, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συναντηθούν με Βορειοελλαδίτες συναδέλφους τους, προκειμένου να διερευνήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας στους τομείς […]

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται στις 14 Σεπτεμβρίου, Ρώσοι επιχειρηματίες από<...> την περιοχή Ryazan, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συναντηθούν με Βορειοελλαδίτες συναδέλφους τους, προκειμένου να διερευνήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας στους τομείς όπου δραστηριοποιούνται.

Στην αποστολή, την οποία θα υποδεχτεί η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), μετέχουν εταιρίες από τους κλάδους του τουρισμού και των μεταφορών, αλλά και επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για μελέτες τεχνολογιών επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων και για την προμήθεια με χρηματοδοτική μίσθωση γεωργικών μηχανημάτων – αυτοκινήτων και εξοπλισμού μεταλλουργίας. Τέλος, ενδιαφέρον διατυπώνεται και για εισαγωγή στη Ρωσία υφασμάτων, κουρτινών, οφθαλμολογικού εξοπλισμού, και μηχανημάτων επιδιόρθωσης γυαλιών ηλίου.

Ακόμα, στην αποστολή μετέχουν εκπρόσωποι εταιριών που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με επιχειρήσεις που παράγουν ψωμί και προϊόντα ζαχαροπλαστικής, αλλά και επιχειρήσεις που επιθυμούν να εξάγουν ρινίσματα και απορρίμματα σιδηρούχων και μη μετάλλων, συσκευές μέτρησης και επεξεργασίας καλωδίων, αλκοολούχα ποτά, υφάσματα και συστήματα ασφαλείας και πυρανίχνευσης.

Οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συναντηθούν με τα μέλη της ξένης αποστολής θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΕΒΕΘ. Η υποδοχή των Ρώσων επιχειρηματιών και οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στη 1 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΕΒΕΘ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024