Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΣτην Αθήνα το Διεθνές συνέδριο ‘Les Clefs d’or’

Στην Αθήνα το Διεθνές συνέδριο ‘Les Clefs d’or’

Με περίπου 300 άτομα πραγματοποιείται το 49ο Διεθνές Συνέδριο Υπαλλήλων Υποδοχής Ξενοδοχείων ‘Les Clefs d’or’, ή ‘Τα Χρυσά κλειδιά’, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, το οποίο ξεκίνησε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου […]

Με περίπου 300 άτομα πραγματοποιείται το 49ο Διεθνές Συνέδριο Υπαλλήλων Υποδοχής Ξενοδοχείων 'Les Clefs d'or<.>'<...>, ή 'Τα Χρυσά κλειδιά', στο ξενοδοχείο Divani Caravel, το οποίο ξεκίνησε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και θα τελειώσει την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2002.

Τους συνέδρους καλωσόρισε ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Ιωάννης Πατέλλης, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιατράκος, ο διευθυντής του ΕΟΤ κ. Μιχάλης Παπαμιχαήλ, ο πρόεδρος της διεθνούς ένωσης 'Les Clefs d'or' κ. Aldo Giacomello, ο πρόεδρος της ελληνικής ένωσης κ. Ιωάννης Βαρώτσης, και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου κ. Εμμανουήλ Βρεττός. Την επίσημη έναρξη του συνεδρίου κήρυξε η κ. Κατερίνα Κατσαμπέ-Μαρνέρη. Στη διάρκεια του συνεδρίου θα μιλήσουν ο κ. Σωτήρης Τραϊνός εκ μέρους του ξενοδοχείου Divani Caravel, ο κ. Ιωάννης Σίμος γ.γ. του συλλόγου διευθυντών Ξενοδοχείων Αθηνών, ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Άκης Τζοχατζόπουλος, ο τέως πρόεδρος του ΕΟΤ και επίτιμο μέλος Ένωσης κ. Ιωάννης Στεφανίδης, ο διευθυντής Παραολυμπιακών Αγώνων 2004 ο κ. Αριστοτέλης Καλλιπολίτης καθώς και άλλοι εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024