Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsThomas Cook: Κλείνει τα μικρά τουριστικά γραφεία

Thomas Cook: Κλείνει τα μικρά τουριστικά γραφεία

Σύμφωνα με το στρατηγικό πλάνο του Thοmas Cook μια σειρά από μικρά τουριστικά γραφεία που βρίσκονται σε όλη την Μεγάλη Βρετανία και του ανήκουν, πρόκειται να κλείσουν και στη θέση […]

Σύμφωνα με το στρατηγικό πλάνο του Thοmas Cook<.> μια σειρά από μικρά τουριστικά γραφεία που βρίσκονται σε όλη την Μεγάλη Βρετανία<...> και του ανήκουν, πρόκειται να κλείσουν και στη θέση τους να ανοίξουν μεγαλύτερα.

Το σχέδιο προβλέπει να κλείσουν περίπου 6 ή 7 επωνυμίες μικρών τουριστικών γραφείων που έχει εξαγοράσει ο Thomas Cook και στη θέση τους να ανοίξουν περίπου 23 νέα μεγάλα τουριστικά γραφεία.

Παρόλα αυτά εκπρόσωπος του Thomas Cook ανακοίνωσε ότι οι θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν θα είναι περισσότερες από εκείνες που θα καταργηθούν. Ο διευθυντής του δικτύου ταξιδιωτικών πρακτόρων του Thomas Cook κ. Manny Fontenla-Novoa δήλωσε ότι, το θέμα δεν είναι ο αριθμός των γραφείων που θα ανοίξουν και που θα κλείσουν, αλλά ο τρόπος διανομής του τουριστικού προϊόντος που αλλάζει. Το θέμα είναι η διαφορετική χρήση της τεχνολογίας, η μορφή των τουριστικών γραφείων, η εκπαίδευση του προσωπικού, και τέλος η σωστή πληροφόρηση. 'Τα νέα μας γραφεία θα έχουν την υποδομή που χρειάζονται οι υπάλληλοι μας για να κάνουν την δουλειά τους πιο αποτελεσματική' παρατήρησε ο κ. Fontenla-Novoa. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε 'δεν θέλω απλά να τους δώσω το Internet αλλά να τους δώσω γρήγορη πρόσβαση, καλύτερη αναζήτηση, και πιο σχετική πληροφόρηση'.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024