Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΗ AirFastTickets δέχεται πλέον και bitcoins για άμεσες πληρωμές
OTAs

Η AirFastTickets δέχεται πλέον και bitcoins για άμεσες πληρωμές

Πολύ σύντομα θα μπορεί κανείς να αγοράσει αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια και να πραγματοποιεί κρατήσεις σε ξενοδοχεία χρησιμοποιώντας bitcoins μέσω της ιστοσελίδας της Airfasttickets, αλλά και 'κατεβάζοντας' το iOS application της AirFastTickets.

Η εταιρεία online τουρισμού AirFastTickets ανακοίνωσε την πρόθεσή της να δέχεται bitcoins, το νέο ψηφιακό νόμισμα που επιτρέπει τις άμεσες πληρωμές. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την εταιρεία, η Airfasttickets είναι το πρώτο πρακτορείο ταξιδιωτικών κρατήσεων τόσο σε ΗΠΑ όσο και σε Ευρώπη, που δέχεται bitcoins.

Κυκλοφορώντας στην αγορά το 2009, το Bitcoin απέσπασε γρήγορα την προσοχή εξαιτίας της αποδοχής του από πολύ γνωστές εταιρείες, οι οποίες προσφέρουν στους καταναλωτές την επιλογή να πληρώνουν χρησιμοποιώντας το. Η λίστα των ηλεκτρονικών καταστημάτων που το έχουν ήδη συμπεριλάβει περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, όπως τα Amazon, e-bay, zappos.com –μέσω snapCard– Overstock.com, ακόμα και τη Virgin Galactic. Με τη σειρά της, η Airfasttickets επεκτείνει ακόμα περισσότερο το εύρος των συναλλαγών του bitcoin, καθώς είναι η μόνη εταιρεία σε Ευρώπη και ΗΠΑ που επιτρέπει στους πελάτες της να πραγματοποιούν κρατήσεις ξενοδοχείων και αγορές αεροπορικών / ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μέσω bitcoins.

“Η Airfasttickets ξεκίνησε την δραστηριότητά της στην Ευρώπη και προσφάτως επέκτεινε τις υπηρεσίες της στις ΗΠΑ. Η παρουσία μας τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ μας επιτρέπει μια συνολικότερη αντίληψη σχετικά με τις ανάγκες των ανθρώπων που ταξιδεύουν, σε διεθνές επίπεδο. Αναγνωρίζουμε ότι οι συναλλαγές ενός ανθρώπου στη διάρκεια του ταξιδιού του μπορούν να απλοποιηθούν με την επιλογή πληρωμής μέσω ενός παγκοσμίως αναγνωρισμένου νομίσματος, του bitcoin”, αναφέρει ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Νικόλαος Κοκλώνης. “Πλέον, κάνουμε τα πράγματα ευκολότερα στον ταξιδιώτη από την πρώτη κιόλας στιγμή της εμπειρίας του, τη διαδικασία της κράτησης”.

Υπενθυμίζεται ότι πολύ σύντομα θα μπορεί κανείς να αγοράσει αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια και να πραγματοποιεί κρατήσεις σε ξενοδοχεία χρησιμοποιώντας bitcoins μέσω της ιστοσελίδας airfasttickets.gr, αλλά και “κατεβάζοντας” το iOS application της AirFastTickets.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024