Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΣτην Mideast Travel η οργάνωση της επίσκεψης του πρωθυπουργού της Ινδίας στην Ελλάδα
Τουριστικά Γραφεία

Στην Mideast Travel η οργάνωση της επίσκεψης του πρωθυπουργού της Ινδίας στην Ελλάδα

Τη διοργάνωση της ιστορικής επίσκεψης του Ινδού πρωθυπουργού στην Ελλάδα ανέλαβε το Mideast Travel Worldwide.

Η Mideast Travel Worldwide, είχε την μεγάλη τιμή και χαρά να συνεργαστεί με την Πρεσβεία της Ινδίας στην Ελλάδα, αναλαμβάνοντας την οργάνωση της ιστορικής επίσκεψης του πρωθυπουργού της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, στην χώρα. Η σπουδαία αυτή επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023, σηματοδοτώντας ένα ορόσημο στις διπλωματικές σχέσεις μεταξύ Ινδίας και Ελλάδας και την πρώτη επίσκεψη Ινδού Πρωθυπουργού στην χώρα μας τα τελευταία 40 χρόνια.

Η Mideast Travel Worldwide ιδρύθηκε το 1983 και έχει αποδείξει την αφοσίωσή της στην παροχή εξαιρετικών ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της στον χώρο και τη βαθιά κατανόησή της στον κλάδο, ανέλαβε το προνόμιο της οργάνωσης της επίσκεψης του Ναρέντρα Μόντι με μεγάλη επιτυχία.

Η συνεργασία της Mideast Travel Worldwide και της Πρεσβείας της Ινδίας αναδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας για αριστεία και την ικανότητα διαχείρισης των πιο σύνθετων και περίπλοκων ταξιδιωτικών προκλήσεων. Η έμπειρη ομάδα της εταιρείας, καθώς και η εξαιρετική της εξειδίκευση, εξασφάλισαν ότι κάθε λεπτομέρεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού της Ινδίας σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε σχολαστικά.

Είναι τιμή μας και μας γεμίζει με περίσσεια υπερηφάνεια η επιλογή μας ως ταξιδιωτικός συνεργάτης της Πρεσβείας της Ινδίας στην Ελλάδα γι’ αυτή τη σπουδαία περίσταση”, δήλωσε η Μαρία Μούσμπε, General Manager της Mideast Travel Worldwide. “Η αφοσίωση της ομάδας μας ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη διπλωματική σημασία της επίσκεψης, διασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και αξέχαστη εμπειρία για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη”.

Η επιτυχημένη συνεργασία της Mideast Travel Worldwide με τον αξιότιμο πρέσβη της Ινδίας επιβεβαιώνει την ηγετική της παρουσία στην ταξιδιωτική βιομηχανία της Ελλάδας. Η τεχνογνωσία της εταιρείας, η προσοχή στη λεπτομέρεια και το πάθος της για την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών την κάνουν διαχρονικά να ξεχωρίζει και έχουν συμβάλει στη μακροχρόνια επιτυχία της.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023