Τελευταία νέα

Turkish Airlines και Monogram στην DEAL

Δύο νέες συνεργασίες ξεκίνησε η εταιρία Δημοσίων Σχέσεων Deal, που διευθύνει ο Σταύρος Αλατάς. Η Turkish Airlines ανέθεσε στην Deal το πρόγραμμα επικοινωνίας αλλά και την οργάνωση όλων των εκδηλώσεων […]

Δύο νέες συνεργασίες ξεκίνησε η εταιρία Δημοσίων Σχέσεων Deal, που διευθύνει ο Σταύρος Αλατάς<...>.
Η Turkish Airlines ανέθεσε στην Deal το πρόγραμμα επικοινωνίας αλλά και την οργάνωση όλων των εκδηλώσεων για την επίσημη έναρξη των αεροπορικών δρομολογίων ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα. Στις 22 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, θα γίνει η πρώτη άφιξη αεροσκάφους που θα συνδυαστεί με μια σειρά εκδηλώσεων.
Και ο ταξιδιωτικός οργανισμός Monogram που ειδικεύεται στα ταξίδια στην Κούβα και την Καραϊβική μαζί με τον ταξιδιωτικό οργανισμό Olympia και τo γραφείο εξυπηρέτησης Incoming Τουριστών Latin Sun, ανάθεσαν στην Deal το ετήσιο πρόγραμμα επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. Την 1η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel μεγάλη εκδήλωση του Monogram όπου θα γίνει η παρουσίαση των Ταξιδιών – Κινήτρων (Incentives) στην Κούβα και την Καραϊβική.
Η Deal συμπληρώνει δέκα χρόνια λειτουργίας και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ανάμεσα από τις εταιρίες επικοινωνίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024