Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΒραβεύσεις για τα Louis Hotels από τον κορυφαίο ρωσικό διοργανωτή ταξιδίων Biblio Globus
Διάκριση ξενοδοχείου

Βραβεύσεις για τα Louis Hotels από τον κορυφαίο ρωσικό διοργανωτή ταξιδίων Biblio Globus

Τρία ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, το Primasol Louis Ionian Sun, το Louis Kerkyra Golf και το Louis Corcyra Beach, στη Ζάκυνθο το Louis Zante Beach, στην Κρήτη το Louis Creta Princess, καθώς και στη Ρόδο το Louis Colossos Beach, έλαβαν το 'Gold Standard Hotel for Family Holiday' από την Biblio Globus.

Το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών φιλοξενίας της Louis Hotels στις οικογενειακές διακοπές επιβραβεύθηκε για ακόμα μια χρονιά, αφού ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες στη Ρωσία απένειμε συνολικά 8 βραβεία στα ξενοδοχεία της. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού στη Ρωσία ΜΙΤT, η γνωστή Biblio Globus βράβευσε επτά ξενοδοχεία της Louis Hotels στην Ελλάδα και ένα στην Κύπρο ως τα καλύτερα οικογενειακά θέρετρα, καθώς και ως τα πιο ιδανικά για διακοπές νέων.

Τρία ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, το Primasol Louis Ionian Sun, το Louis Kerkyra Golf και το Louis Corcyra Beach, στη Ζάκυνθο το Louis Zante Beach, στην Κρήτη το Louis Creta Princess, καθώς και στη Ρόδο το Louis Colossos Beach, έλαβαν το “Gold Standard Hotel for Family Holiday”. Επίσης το Louis Plagos στη Ζάκυνθο και το Louis Kerkyra Golf, διακρίθηκαν με το “Gold Standard Hotel for Youth Holiday” για τις επιλογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης που προσφέρουν στους νέους επισκέπτες τους. Αντίστοιχα, στην Κύπρο το Louis Phaethon Beach Club ξεχώρισε και έλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία για οικογενειακές διακοπές.

Η κα Πόπη Τάντα, γενική διευθύντρια Marketing των Louis Hotels, δήλωσε σχετικά: “Είναι πολύ τιμητικό το γεγονός αυτής της σημαντικής και πολλαπλής βράβευσης των ξενοδοχείων μας στην Ελλάδα και Κύπρο από ένα μεγάλο tour operator της Ρωσίας όπως η Biblio Globus. Αποτελεί μία ακόμα επιβεβαίωση για την αφοσίωσή μας στις ολοκληρωμένες και ποιοτικές οικογενειακές διακοπές, ενώ δηλώνει την εμπιστοσύνη κορυφαίων διοργανωτών ταξιδίων στη φιλοξενία των Louis Hotels”.

Ο τουριστικός οργανισμός Biblio Globus διακίνησε συνολικά 2 εκατ. τουρίστες το 2013, ενώ στην Ελλάδα διακίνησε 263.184 τουρίστες. Το 2014 οι πτήσεις προς την Ελλάδα θα έχουν ως αφετηρία τη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη και την Αικατερινούπολη. Η αναμενόμενη αύξηση του όγκου μεταφορών σε διάφορους ελληνικούς προορισμούς είναι 30%. Η Κύπρος είναι Νο1 προορισμός για την Biblio Globus, καθώς το 2013 διακίνησε 400.000 τουρίστες στην Κύπρο και στοχεύει σε 520.000 το 2014.

Στη φωτογραφία, το Louis Corcyra Beach στην Κέρκυρα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024