Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίCNN: Καλύτερο σινεμά του κόσμου το "Cine Θησείον" στην Αθήνα
Μία απροσδόκητα ευχάριστη πρωτιά

CNN: Καλύτερο σινεμά του κόσμου το "Cine Θησείον" στην Αθήνα

Πρώτο στη λίστα του CNN με τα 10 καλύτερα σινεμά του κόσμου βρίσκεται το όνομα του "Cine Θησείον", ο θερινός κινηματογράφος στην οδό Αποστόλου Παύλου, στο κέντρο της Αθήνας

“Η Αθήνα φιλοξενεί πολλά θερινά σινεμά, τα οποία λειτουργούν τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά κανένα δεν προσφέρει τη μαγευτική θέα του Cine Θησείον”, γράφει ο συντάκτης του δημοσιεύματος στην ιστοσελίδα CNN Go. Το θερινό σινεμά καταλαβάνει την πρώτη θέση σε δημοσίευμα του CNN για τους πιο “cool” κινηματογράφους του κόσμου.

“Από τη θέση του στο Cine Θησείον, ο θεατής μπορεί κανείς να δει όχι μόνο την τελευταία μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία, αλλά και την Ακρόπολη με τον Παρθενώνα. Την καλύτερη θέα θα την απολαύσετε τη νύχτα. Ο κινηματογράφος κατασκευάστηκε το 1935, είναι ο παλαιότερος θερινός στην Αθήνα και είναι συνήθως σε λειτουργία από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο”, αναφέρει ακόμη το δημοσίευμα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024