Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠιστοποιητικό Αριστείας για το ξενοδοχείο Afroessa από το TripAdvisor
Φιλοξενία κορυφαίων ταξιδιωτικών πρακτόρων από τον Καναδά

Πιστοποιητικό Αριστείας για το ξενοδοχείο Afroessa από το TripAdvisor

Πιστοποιητικό Αριστείας από το TripAdvisor για το 2012 έλαβε το ξενοδοχείο Afroessa στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, ενώ παράλληλα φιλοξένησε κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους από το Τορόντο του Καναδά.

Το ξενοδοχείο Afroessa έλαβε το Πιστοποιητικό Αριστείας του TripAdvisor για το 2012. Τα Πιστοποιητικά Αριστείας απονέμονται σε επιχειρήσεις που καταφέρνουν και διατηρούν μια μέση βαθμολογία 4 ή μεγαλύτερη του 5, σύμφωνα με τους ταξιδιώτες που πλοηγούνται στο site του TripAdvisor. Το site διαθέτει περισσότερους από 50 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως και περισσότερες από 60 εκατ. κριτικές και απόψεις.

Παράλληλα, σε μια προσπάθεια για την περαιτέρω προώθηση της Σαντορίνης, ως ιδανικού προορισμού για τους επισκέπτες της (καθ’όλη τη διάρκεια του έτους), το ξενοδοχείο Afroessa φιλοξένησε κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους από το Τορόντο του Καναδά. Κατά την διάρκεια των δύο ημερών, στις οποίες διέμεινε η ενδεκαμελής αποστολή της Turkish Airlines στη Σαντορίνη, οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη φιλική διάθεση και υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του ξενοδοχείου και να ξεναγηθούν στα μοναδικά δωμάτια του Afroessa, με θέα στην Καλντέρα.
 
Η αποστολή αναχώρησε την ίδια ημέρα για την Αθήνα, με τις καλύτερες των εντυπώσεων, εκφράζοντας την επιθυμία τους να επισκεφτούν ξανά το ξενοδοχείο και να ζήσουν μοναδικές στιγμές στο Ημεροβίγλι.

Το Αφροέσσα υμνεί τον ρομαντισμό. Οι επισκέπτες βιώνουν τη μοναδική θέα από τα δωμάτια της παλιάς Κάνναβας, που βρίσκεται χτισμένη πάνω στην Καλντέρα της Σαντορίνης. Η Κάνναβα αρχικά χτίστηκε το 1700 και αναπαλαιώθηκε το 1998, διατηρώντας όλα τα διακριτικά στοιχεία της παλιάς της ταυτότητας. Τα δέκα στούντιο, με τις καμάρες και τους θόλους, είναι χτισμένα σε πέντε επίπεδα και όλα μοιάζουν να κοιτούν με δέος τη μαγευτική Καλντέρα. Το καθένα έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, όλα όμως είναι βασισμένα στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, με κτιστά κρεβάτια, λευκά χρώματα και επιλεγμένα αντικείμενα, που δημιουργούν μια οικεία ατμόσφαιρα, ενισχύοντας την αίσθηση ρομαντισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024