Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΠρωινό σε απόλυτα ελληνικά παραδοσιακά δεδομένα από την TGE Luxury Hotel Collection
Συνεργασία με τους σεφ Λ. Λαζάρου και Δ. Σκαρμούτσο σε Κρήτη και Σαντορίνη

Πρωινό σε απόλυτα ελληνικά παραδοσιακά δεδομένα από την TGE Luxury Hotel Collection

Η TGE Luxury Hotel Collection παρέχει στα ξενοδοχεία της πρωινό με κατ’εξοχήν ντόπια προιόντα, που καλλιεργούνται σε ιδιόκτητες βιολογικές φάρμες.

Η TGE Luxury Hotel Collection είναι μια μικρή αλυσίδα αποκλειστικά boutique ξενοδοχείων που βρίσκονται στη Σαντορίνη, Κρήτη και Ζάκυνθο, και τα οποία ειναι προτεινόμενα απο τον οργανισμό Conde Nast. Σκοπός της εταιρείας είναι να αναπτύξει όσο το δυνατό περισσότερο την προώθηση και τις πωλήσεις των ξενοδοχείων της – σε κάθε επίπεδο και προς όλες ανεξαιρέτως τις τουριστικές αγορές– αλλά και το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρεται στους φιλοξενούμενους.
 
Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο επίπεδο των επισιτιστικών η εταιρεία έχει προχωρήσει στη δημιουργία “πρωινού” σε απόλυτα ελληνικά παραδοσιακά δεδομένα, παρέχοντας κατ’εξοχήν ντόπια προιόντα (αναλόγως της περιοχής), τα οποία καλλιεργούνται σε ιδιόκτητες βιολογικές φάρμες.

Παρθένο ελαιόλαδο, λαχανικά, φρούτα, τυριά, κηπευτικά αλλά και ορισμένα είδη κρέατος καταναλώνονται στα ξενοδοχεία μας απ’ευθείας από τις δικές της καλλιέργειες, οπως την φάρμα Lesante, τους ελαιώνες Λογιάδη το αγρόκτημα Ματσιώτα κ.ά. Ως επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας, η επιμέλεια της κουζίνας δύο εκ των ξενοδοχείων της TGE Luxury Hotel Collection ανήκει σε δύο απο τους πλέον έγκριτους chef της χώρας. Στην Κρήτη στο ξενοδοχείο Knossos Beach Bungalows & Suites ο chef κ. Λευτέρης Λαζάρου επιμελείται και υπογράφει τη λειτουργία και το menu του εστιατορίου Swell, ενώ την εκτέλεση του menu εχουν αναλάβει οι γνωστοί πλέον (απο το show Master Chef) Καλαβρυνός και Μάργαρης. Στη Σαντορίνη και στο ξενοδοχείο Homeric Poems την κουζίνα και το menu επιμελείται και υπογράφει ο chef κ. Δημήτρης Σκαρμούτσος.

“Και στις δύο περιπτώσεις καταφέραμε να αναδείξουμε την παραδοσιακή Μεσογειακή κουζίνα με μιά αίσθηση gourmet, και να αναβαθμίσουμε περισσότερο το επίπεδο υπηρεσιών μας. Πιστεύουμε ότι η προσπάθειες μας θα βρούν τη κατάλληλη ανταπόκριση από το τουριστικό μας κοινό και όχι μόνον”, αναφέρει η διοικηση της εταιρείας. “Άλλωστε σκοπός μας είναι να προωθήσουμε αυτά τα οποία θα μπορούσαν να δώσουν στη χώρα μας την διαφοροποίηση της από το φτηνό και μαζικό τουρισμό που τόσο κακό μπορεί να προξενήσει”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024