Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠροώθηση της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ως city break προορισμών, στη Γερμανία
City break

Προώθηση της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ως city break προορισμών, στη Γερμανία

Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Βερολίνο, Ερφούρτη και Λειψία από τον γερμανικό Τ.Ο. LMX Touristik για ιδιοκτήτες και εκπροσώπους συνεργαζόμενων τουριστικών γραφείων, αλλά και εκδήλωση του αεροδρομίου του Ντίσελντορφ, σε συνεργασία με τα τουριστικά γραφεία που εδρεύουν σε αυτό και προσκεκλημένους το επιβατικό κοινό.

Δράσεις δημοσίων σχέσεων σε τέσσερις γερμανικές πόλεις υλοποίησε στις αρχές Ιουνίου η Υπηρεσία ΕΟΤ Γερμανίας, στο πλαίσιο της εθνικής τουριστικής στρατηγικής για προώθηση του city break τουρισμού στην Ελλάδα, επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 2 Ιουνίου έλαβε μέρος με ειδικό περίπτερο σε εκδήλωση του αεροδρομίου του Ντίσελντορφ με θέμα “DUS Destination Day“, η οποία διοργανώθηκε σε συνεργασία με τα τουριστικά γραφεία που εδρεύουν σε αυτό και με προσκεκλημένους το επιβατικό κοινό-τουρίστες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η εκπρόσωπος της υπηρεσίας, κα Αρετή Πρίνου, παρουσίασε την Ελλάδα ως προορισμό διακοπών για όλες τις εποχές του έτους, καθώς και την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ως city break προορισμούς, που ταυτόχρονα προσφέρουν τη δυνατότητα γνωριμίας του επισκέπτη με την ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της Κεντρικής Μακεδονίας, αντίστοιχα.

Επίσης, η Υπηρεσία ΕΟΤ Γερμανίας συμμετείχε σε τρεις ενημερωτικές εκδηλώσεις στο Βερολίνο (4 Ιουνίου), στην Ερφούρτη (5 Ιουνίου) και στη Λειψία (6 Ιουνίου), που διοργάνωσε ο γερμανικός Τ.Ο. LMX Touristik για ιδιοκτήτες και εκπροσώπους συνεργαζόμενων τουριστικών γραφείων στις πόλεις αυτές και στην ευρύτερη περιοχή. Σε επιλεγμένους εξωτερικούς χώρους και σε ατμόσφαιρα beach party, οι περίπου 100 συμμετέχοντες σε κάθε πόλη είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αθήνας και της Αττικής ως προορισμού για ολιγοήμερες και όχι μόνο διακοπές και να λάβουν πληροφορίες και προωθητικό υλικό από το ειδικά διαμορφωμένο info desk της Ελλάδας. Ακόμα, στους νικητές διαγωνισμού γνώσεων με θέμα την Ύδρα προσφέρθηκαν φιλοφρονητικά δώρα, που περιλάμβαναν ελληνικά κρασιά, πάνινο σακίδιο ώμου και πετσέτα με το λογότυπο του ΕΟΤ.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από την εκδήλωση στην Ερφούρτη, στις 5 Ιουνίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024