Τελευταία νέα
HomeΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία της Worldspan με την NeoPoint για ασύρματες υπηρεσίες

Συνεργασία της Worldspan με την NeoPoint για ασύρματες υπηρεσίες

Η εταιρία Worldspan ανακοίνωσε την υπογραφή της συνεργασίας της με την NeoPoint για να δώσει ασύρματη πρόσβαση στο Internet στους πελάτες της και μέσω αυτής πληροφορίες για τις πτήσεις των […]

Η εταιρία Worldspan<.> ανακοίνωσε την υπογραφή της συνεργασίας της με την NeoPoint για να δώσει ασύρματη<...> πρόσβαση στο Internet στους πελάτες της και μέσω αυτής πληροφορίες για τις πτήσεις των αεροπορικών εταιριών όπως και δυνατότητα κρατήσεων.
Η συμφωνία προβλέπει ότι η Worldspan θα προμηθεύσει τον κόμβο της NeoPoint με λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις των μεγαλύτερων αεροπορικών γραμμών της Αμερικής και γενικά όλου του κόσμου. Η NeoPoint, μέσω του κόμβου της (myAladdin.com) θα δίνει την δυνατότητα στους χρήστες του κόμβου της να κάνουν κρατήσεις είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω των Ασύρματων Πρωτοκόλλων, WAP, που συμπεριλαμβάνουν όλες τις ασύρματες συσκευές.
Η Worldspan προσφέρει δυνατότητα για κρατήσεις μέσω του Internet για δεκάδες προμηθευτές τουριστικών προϊόντων και κατέχει περισσότερο από το 50% των ηλεκτρονικών κρατήσεων των τουριστικών γραφείων.
Σήμερα, η εταιρία Worldspan αναπτύσσει το XML, μια γλώσσα η οποία δίνει την δυνατότητα στην εταιρία να πάρει ολοκληρωμένες πληροφορίες μια βάση δεδομένων με διάφορους τουριστικούς προμηθευτές και να την μεταδώσει στους χρήστες του Internet.
Η κ. Sue Powers, γενικός διευθυντής της Worldspan σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο ανακοίνωσε ότι 'η συνεργασία της Worldspan με την NoePoint δίνει στους πελάτες μας μεγαλύτερη και πιο άνετη πρόσβαση σε τουριστικές πληροφορίες οποτεδήποτε και οπουδήποτε τις χρειάζονται.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024