Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο internet αιχμή του δόρατος για την Worldspan

Το internet αιχμή του δόρατος για την Worldspan

Η αιχμή το δόρατος για την ανάπτυξη της Worldspan, τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και στην Ελλάδα είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από το internet. Αυτό είναι και […]

Η αιχμή το δόρατος για την ανάπτυξη της Worldspan<.>, τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και στην Ελλάδα είναι<...> η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από το internet.
Αυτό είναι και το κύριο θέμα γύρω από το οποίο κινήθηκε η συνέντευξη που έδωσε στο TravelDailyNews ο αντιπρόεδρος διεθνών σχέσεων της Worldspan κ. Neil Beck, ο οποίος μαζί με τον κ. Douglas L. Abramson, αντιπρόεδρο και γενικό σύμβουλο βρέθηκαν στην Αθήνα για την ετήσια συνάντηση των συνεργατών τους στην Ευρώπη.
Ο κ. Beck ανέφερε ότι η Worldspan ενθαρρύνει πλέον τους τουριστικούς πράκτορες να στραφούν στο internet και στο e-commerce (ηλεκτρονικό εμπόριο) όπου εξειδικεύεται με τα νέα της προϊόντα, χωρίς όμως να σημαίνει ότι εγκαταλείπει και τα υπάρχοντα μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με τον κ. Beck, το 50% των κρατήσεων που πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο μέσα από το Internet γίνεται με τις εφαρμογές της Worldspan.
Η εφαρμογή Worldspan Net έχει πολύ θετική ανταπόκριση σε όλο τον κόσμο και προωθείται με ταχείς ρυθμούς και στην Ελλάδα από τον περασμένο Ιούνιο με ιδιαίτερη επιτυχία.
Η περασμένη χρονιά ήταν πολύ καλή τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε ρυθμούς διείσδυσης στην αγορά. Το μερίδιο αγοράς της Worldspan κυμάνθηκε στο 15,5% διεθνώς και ο στόχος για το 2000 είναι το 35%. Το μερίδιο στην Ελλάδα είναι στο 22% των πρακτόρων που λειτουργούν με αυτοματοποιημένα συστήματα.
Όπως ανέφερε ο κ. Beck, η Worldspan προχωράει τελικά ανεξάρτητη, μιας και οι πιθανότητες συνεργασίας με την Amadeus ή την Galileo δεν προχώρησαν λόγω διαφορετικών στόχων και οραμάτων μεταξύ των εταιριών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024