Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑλλαγές στις δρομολογήσεις της ακτοπλοΐας

Αλλαγές στις δρομολογήσεις της ακτοπλοΐας

Η Γνωμοδοτική Επιτροπή Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, ΓEAΣ, σε συνεδρίαση ενέκρινε την απόδρομολόγηση 11 πλοίων μεταξύ των οποίων και το “Sea Jet I” του Στρίντζη, τα “Εξπρές ΔANAH” και “Εξπρές ΕPMHΣ” από […]

Η Γνωμοδοτική Επιτροπή Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, ΓEAΣ, σε συνεδρίαση ενέκρινε την απόδρομολόγηση 11 πλοίων μεταξύ των οποίων<...> και το "Sea Jet I" του Στρίντζη, τα "Εξπρές ΔANAH" και "Εξπρές ΕPMHΣ" από τον Αργοσαρωνικό και "ΦAIΔPA" από Χίο-Μυτιλήνη, της Hellas Flying Dolphins, το "APETOYΣA" των Μινωικών Γραμμών που πωλήθηκε πρόσφατα, και τα πλοία Falcon I, II, III, IV, που ανήκουν στην εταιρία 'Θαλάσσιες Ταχυμεταφορές'.

Επίσης, η ΓEAΣ ενέκρινε τα νέα δρομολόγια των πλοίων Δαίδαλος των Μινωικών Γραμμών στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο και Μιλένα της G&A Ferries που αντικαθιστά για λογαριασμό της HFD το Φαίδρα στη γραμμή του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Ακόμα, η Επιτροπή απέρριψε το αίτημα για δρομολόγηση του οχηματαγωγού-φορτηγού πλοίου της 'Ίλιον Ferries' προς Χίο – Μυτιλήνη, ενώ θα εξετάσει σειρά αιτημάτων από πλοιοκτήτριες να μεταφέρουν τα πλοία τους από το λιμάνι του Λαυρίου προς τον Πειραιά ή τη Ραφήνα.

Τέλος, η Γνωμοδοτική Επιτροπή Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα κ. Λάμπρου Λαμπρόπουλου αποφάσισε ομόφωνα για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια της φετινής περιόδου (μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2002) σχετικά με θέματα αδειών σκοπιμότητας, δρομολογίων κ.α. καλύπτοντας το σύνολο των απαιτήσεων του ΥΕΝ με πλήρη κάλυψη δρομολογίων για όλα τα νησιά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024