Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΈνωση Ελλήνων Εφοπλιστών: τα κυβερνητικά μέτρα για την ναυτιλία εκφράζουν ευρύτερη και ρεαλιστική πολιτική βούληση

Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: τα κυβερνητικά μέτρα για την ναυτιλία εκφράζουν ευρύτερη και ρεαλιστική πολιτική βούληση

Κατά την ομιλία του στην γενική συνέλευση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ο πρόεδρος της κ. I. Λύρας τόνισε ότι για πρώτη φορά, έπειτα από πολλά χρόνια, τα μέτρα για την […]

Κατά την ομιλία του στην γενική συνέλευση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ο πρόεδρος της κ. I. Λύρας τόνισε ότι για πρώτη φορά<...>, έπειτα από πολλά χρόνια, τα μέτρα για την ναυτιλία, που ελήφθησαν τον περασμένο μήνα από την κυβέρνηση, εκφράζουν ευρύτερη και ρεαλιστική πολιτική βούληση.

Ο κ. Λύρας, ωστόσο, διευκρίνισε ότι "οι καλές προθέσεις, ακόμη και η πολιτική βούληση, όταν υλοποιούνται με θετικά μέτρα αλλά κατά τρόπο αποσπασματικό, δεν αρκούν να προλάβουν μια δυσμενή εξέλιξη. Χρειάζεται αποφασιστική πολιτική παρέμβαση που θα αντιμετωπίσει τη ναυτιλία ως δυναμικό παράγοντα της οικονομίας, ο οποίος μπορεί να συμβάλει με τον πλούτο του, εκτός των άλλων, στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και στην περαιτέρω ισχυροποίηση της πολιτικής και στρατηγικής θέσης της χώρας διεθνώς".

Το βασικό συμπέρασμα της γενικής συνέλευσης ήταν η ανάγκη εφαρμογής μιας ευέλικτης ναυτιλιακής πολιτικής, που να περιέχει το στοιχείο εκείνο που θα της επιτρέπει να "απαντά" στις κινήσεις του ανταγωνισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024