Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕυχαριστήριες επιστολές σε Κεφαλογιάννη για τη διευθέτηση ακτοπλοϊκών προβλημάτων
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας

Ευχαριστήριες επιστολές σε Κεφαλογιάννη για τη διευθέτηση ακτοπλοϊκών προβλημάτων

Την ικανοποίηση των κατοίκων της Δονούσας για την ακτοπλοϊκή σύνδεσή της νήσου με τον Πειραιά, εξέφρασε ο πρόεδρος της Κοινότητας Δονούσας, κ. Ιωάννης Πράσινος, με ευχαριστήρια επιστολή τουπρος τον υπουργό […]

Την ικανοποίηση των κατοίκων της Δονούσας για την ακτοπλοϊκή σύνδεσή της νήσου με τον Πειραιά, εξέφρασε ο πρόεδρος της Κοινότητας Δονούσας, κ. Ιωάννης Πράσινος, με ευχαριστήρια επιστολή του<...>προς τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κ. Κεφαλογιάννη.

Στην επιστολή του ο κ. πρόεδρος αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι τα τακτικά και έκτακτα δρομολόγια που εκτελούνται, εξυπηρετούν το νησί με ικανοποιητικό τρόπο, γεγονός που αποδεικνύει την κατανόηση και αποδοχή των χρόνιων αιτημάτων τους και συμβάλλει στη δημιουργία σταθερού και καλού κλίματος συνεργασίας με τις υπηρεσίες του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

Τις ευχαριστίες του για την άμεση ανταπόκριση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και της πλοιοκτήτριας εταιρίας GA Ferries στο αίτημα των κατοίκων της Ίου για ικανοποιητική ακτοπλοϊκή σύνδεση της νήσου με τη Βόρεια Ελλάδα και τον Πειραιά, εξέφρασε στον κ. Κεφαλογιάννη και ο δήμαρχος Ιητών, κ. Γεώργιος Πουσσαίος.

Στην επιστολή του ο δήμαρχος αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ίου με τη Βόρεια Ελλάδα, συμβάλλει στη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος και στην προσπάθεια ανάπτυξης του νησιού, που ανέκαθεν αποτελούσε αγαπημένο προορισμό, αλλά όχι εύκολα προσβάσιμο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024