Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαMinoan Flying Dolphins υπέρ της απελευθέρωσης της ακτοπλοΐας

Minoan Flying Dolphins υπέρ της απελευθέρωσης της ακτοπλοΐας

Η Minoan Flying Dolphins (MFD), εκτιμώντας τη συνολική κατάσταση της ελληνικής ακτοπλοΐας, τα δεδομένα που όλοι γνωρίζουμε, και τη εικόνα που τελευταία έχει δημιουργηθεί, εκφράζει την ακόλουθη θέση: ‘Θεωρούμε σημαντικό […]

Η Minoan<.> Flying Dolphins (MFD), εκτιμώντας τη συνολική κατάσταση της ελληνικής ακτοπλοΐας<...>, τα δεδομένα που όλοι γνωρίζουμε, και τη εικόνα που τελευταία έχει δημιουργηθεί, εκφράζει την ακόλουθη θέση:

'Θεωρούμε σημαντικό ότι, εν' όψει του νομοθετικού πλαισίου που θα συζητηθεί στη Βουλή, θα ήταν ενδιαφέρον να εξεταστεί η άμεση απελευθέρωση όλων των γραμμών της ακτοπλοΐας. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους εκείνους που προτίθενται να συμμετέχουν σε αυτή την εξέλιξη και θέλουν να έχουν παρουσία, να το πράξουν άμεσα και δημιουργικά με πρωτοβουλίες εκσυγχρονισμού και ανανέωσης του ακτοπλοϊκού στόλου. Πρωτοβουλίες που θα διασφαλίσουν την περαιτέρω ασφάλεια και ποιότητα της ελληνικής ακτοπλοΐας και θα δημιουργήσουν κανόνες υγιούς ανταγωνισμού'.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024