Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςCarnival Cruises: Πιο προσιτές οι κρουαζιέρες για το κοινό μέσω χρηματοδότησης

Carnival Cruises: Πιο προσιτές οι κρουαζιέρες για το κοινό μέσω χρηματοδότησης

Η Carnival Cruises προσφέρει λύσεις χρηματοδότησης σε εκείνους που θα αποφασίσουν να κάνουν μια κρουαζιέρα. Σύμφωνα με ανακοινώσεις στον αμερικάνικο τύπο αυτό το κίνητρο θα καταστήσει τις κρουαζιέρες της πιο […]

Η Carnival Cruises<.> προσφέρει λύσεις χρηματοδότησης σε εκείνους που θα αποφασίσουν να κάνουν μια κρουαζιέρα<...>. Σύμφωνα με ανακοινώσεις στον αμερικάνικο τύπο αυτό το κίνητρο θα καταστήσει τις κρουαζιέρες της πιο ελκυστικές. Οι δόσεις είναι χαμηλές φθάνοντας τα 14 δολάρια το μήνα και δίνεται η δυνατότητα μακρών χρονικών ορίων για αποπληρωμή.

Tο νέο xρηματοδοτικό πρόγραμμα της Carnival Cruise Lines ονομάζεται "Fun Finance Plan" και αναμένεται να ανοίξει το δρόμο για εκατομμύρια ανθρώπους που μέxρι στιγμής δεν είxαν τη δυνατότητα να επιλέξουν την κρουαζιέρα ως μέσο διακοπών. Tο πρόγραμμα της Carnival προσφέρεται σε συνεργασία με την εταιρία έκδοσης πιστωτικών καρτών Capital One Financial και περιλαμβάνει πιστωτική κάρτα MasterCard με το διακριτικό σήμα της Carnival.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024