Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΕπίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο Enchanted Princess στον Πειραιά
Κρουαζιέρες

Επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο Enchanted Princess στον Πειραιά

To Enchanted Princess ναυπηγήθηκε το 2020 και αποτελεί το 100o πλοίο του φημισμένου ναυπηγείου Ficantieri.

Το Σάββατο 10 Ιουνίου, 30 μέλη της ελληνικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας ξεναγήθηκαν στο Enchanted Princess στον Πειραιά έπειτα από πρόσκληση του ομίλου Amphitrion. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης γνώρισαν τους πολυτελείς χώρους που προσφέρει η Royal κλάση πλοίων της Princess, την  μοναδική ατμόσφαιρα μιας άνετης απόδρασης και όλη την περιποίηση και φροντίδα που χαρακτηρίζει κάθε κρουαζιέρα της Princess Cruises.

To Enchanted Princess ναυπηγήθηκε το 2020 και αποτελεί το 100o πλοίο του φημισμένου ναυπηγείου Ficantieri. Με μικτή χωρητικότητα 144,650 τόνων και μήκος 330 μέτρων, φιλοξενεί με μοναδική άνεση 3.660 επιβάτες στα 17 καταστρώματά του και τις πολυτελείς καμπίνες του. Εστιάζοντας στην εξαιρετική γεύση από φρέσκα υλικά, προσφέρει 26 επιλογές εστιατορίων, καφέ και μπαρ από υψηλή εστίαση μέχρι σνακ δίπλα στην πισίνα. Zωντανή μουσική, κορυφαίοι μάγοι & κωμικοί, εντυπωσιακές θεατρικές παραγωγές αποτελούν ένα αξέχαστο πρόγραμμα ψυχαγωγίας ενώ στιγμές χαλάρωσης προσφέρουν οι καμπάνες του Sanctuary και το Lotus Spa.

Αυτό το καλοκαίρι πραγματοποιεί 7ήμερες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο από και προς Βαρκελώνη, Ρώμη και Πειραιά με υψηλή πληρότητα καθώς οι πελάτες της Princess την προτιμούν ξανά και ξανά λόγω της καταπληκτικής εμπειρίας τους κάθε φορά, χάρη στην καινοτόμα MedalionClass εξυπηρέτηση που κάνει την κρουαζιέρα προσωπική υπόθεση.

Η Princess ταξιδεύει σε περισσότερους από 330 προορισμούς, σε 100 χώρες και 7 ηπείρους, όμως το πιο εντυπωσιακό νέο ήταν η παρθενική σεζόν του ολοκαίνουργιου Sun Princess στην Μεσόγειο το 2024 με αναχωρήσεις από Πειραιά, Βαρκελώνη και Ρώμη. Η νέα Sphere κλάση της Princess εγκαινιάζει μία νέα εποχή στην κρουαζιέρα τόσο με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό όσο και με την στροφή στην κίνηση με LNG, το καθαρότερο διαθέσιμο καύσιμο. Ακόμα ένα νέο Sphere Class κρουαζιερόπλοιο, το Star Princess έχει ανακοινωθεί για το 2025.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024