Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΔιαμαρτυρίες για την καθυστέρηση στον καθαρισμό της παραλίας Άη Λαγούδη
Υποδομές

Διαμαρτυρίες για την καθυστέρηση στον καθαρισμό της παραλίας Άη Λαγούδη

«Στα πιο πάνω, και τα ευκόλως εννοούμενα των συνεπειών, της μεγάλης καθυστέρησης στον καθαρισμό της παραλίας, που σίγουρα δεν συνάδει με μια οργανωμένη παραλία».

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, με δημόσια επιστολή, διαμαρτύρεται σχετικά με το μη έγκαιρο καθαρισμό της κεντρικής παραλίας, Άι Λαγούδη.

«Συγκεκριμένα, διανύοντας ημερολογιακά την 13η ημέρα του Ιουνίου, και ενώ ήδη έχουν παρέλθει τριήμερα μεγάλης επισκεψιμότητας στην πόλη μας, (Αγίου Πνεύματος, Εθνικές εκλογές κ.ο.κ.) η κεντρική μας παραλία παραμένει μη καθαρισμένη, προξενώντας έτσι κακή εντύπωση, αλλά και δυσφήμιση όσον αφορά την πόλη μας, αλλά και το τουριστικό προϊόν αυτής», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Στα πιο πάνω, και τα ευκόλως εννοούμενα των συνεπειών, της μεγάλης καθυστέρησης στον καθαρισμό της παραλίας, που σίγουρα δεν συνάδει με μια οργανωμένη παραλία, θα θέλαμε να προσθέσουμε, ότι ούτε φέτος δεν έγιναν οι απαραίτητες εκείνες ενέργειες για την τοποθέτηση Γαλάζιας σημαίας, στην κεντρική παραλία της πόλης μας, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε σε παρελθόντα χρόνια», τονίζεται.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024