Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΗ Norwegian Cruise Line ακυρώνει κρουαζιέρες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή
Κρουαζιέρες

Η Norwegian Cruise Line ακυρώνει κρουαζιέρες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή

Η Norwegian Cruise Line ακύρωσε 22 κρουαζιέρες του Norwegian Sun στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή από Μάρτιο έως Νοέμβριο 2025, λόγω αναδιάταξης στόλου. Επιβάτες λαμβάνουν πλήρη επιστροφή χρημάτων και 10% μελλοντική πίστωση, ενώ παρόμοια δρομολόγια θα εκτελούνται από το Norwegian Sky.

Η Norwegian Cruise Line ανακοίνωσε ότι ακυρώνει κρουαζιέρες με το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Sun από τις 28 Μαρτίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2025, αναφέροντας ως αιτιολογία την «αναδιάταξη του στόλου». Η εταιρία ενημέρωσε τους επηρεαζόμενους επιβάτες και τους ταξιδιωτικούς τους πράκτορες με μια απλή επιστολή.

Οι ακυρωμένες κρουαζιέρες αριθμούν 22 διαφορετικά ταξίδια, τα οποία είναι ως επί το πλείστον σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Οι ακυρώσεις προβλέπουν φυσικά πλήρη επιστροφή χρημάτων και οι επιβάτες θα λάβουν επιπλέον 10% μελλοντική πίστωση που θα ισχύει για κρουαζιέρες μέχρι το τέλος του 2025.

«Εκτιμούμε ειλικρινά την κατανόησή σας και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο πλοίο πολύ σύντομα», ανέφερε στην επιστολή η εταιρία.

Επίσης, η NCL ακύρωσε πρόσφατα τρίμηνες κρουαζιέρες με το Norwegian Escape που είχαν προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2025.

Η Norwegian Cruise Line ενημέρωσε τους επισκέπτες ότι το αδελφό πλοίο Norwegian Sky πραγματοποιεί παρόμοια δρομολόγια με τα ακυρωθέντα δρομολόγια της Norwegian Sun κατά την ίδια περίοδο το καλοκαίρι του 2025.

Η Norwegian Cruise Line έχει ιστορικό μαζικών ακυρώσεων, σύμφωνα με δημοιεύματα που σχετίζονται με την αναδιάταξη του στόλου, με επιβάτες και εμπειρογνώμονες του κλάδου να ανησυχούν για την τύχη της Norwegian Sun και τα ευρύτερα σχέδια της εταιρίας σχετικά με την ανάπτυξη του στόλου της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024