Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΗ Norwegian Cruise Line επεκτείνει την εποχικότητα στη Καραϊβική μειώνοντας τη Μεσόγειο
Κρουαζιέρα

Η Norwegian Cruise Line επεκτείνει την εποχικότητα στη Καραϊβική μειώνοντας τη Μεσόγειο

Η Norwegian Cruise Line επικεντρώνεται τον Οκτώβριο και Νοέμβριο στην Καραϊβική, μειώνοντας τις κρουαζιέρες στη Μεσόγειο, με τα πλοία Norwegian Getaway και Epic να αναχωρούν από Νέα Ορλεάνη και Port Canaveral τη φθινοπωρινή περίοδο 2024.

Η Norwegian Cruise Line ανακοίνωσε τις νέες διαδρομές της στην Ανατολική και Δυτική Καραϊβική για το Norwegian Getaway και το Norwegian Epic από τη Νέα Ορλεάνη και το Port Canaveral στη Φλόριντα επεκτείνοντας την περίοδο αλλά ουσιαστικά μειώνοντα τις κρουαζιέρες από την Ανατολική Μεσόγειο και τα νησιά του Αιγαίου.

Αυτή η σημαντική μείωση και μάλιστα την χαμηλή περίοδο δηλ τον Οκτώβριο και Νοέμβριο στερεί από τους Μεσογειακούς προορισμούς ένα στόχο που είχαν πετύχει τα τελευταία χρόνια για επέκταση της τουριστικής περιόδου. Σύμφωνα με το περσινό πρόγραμμα, φέτος θα υπάρξουν 4 λιγότερες προσεγγίσεις στη Μύκονο, 3 στην Σαντορίνη, 2 στον Περαιά, και από μια λιγότερη προσέγγιση στη Ρόδο, το Ηράκλειο, τη Κέρκυρα, τη Πάτμο και το Κατάκολο. Η εταιρία επικαλείται την αυξημένη ζήτηση των επισκεπτών για προορισμούς με ζεστό καιρό αυτό το φθινόπωρο και έτσι ανοίγει προς πώληση νέες επταήμερες κρουαζιέρες μετ’ επιστροφής στη Δυτική Καραϊβική που ξεκινά στις 20 Οκτωβρίου 2024 με το Norwegian Getaway, καθώς και ταξίδια στην Ανατολική Καραϊβική από το Port Canaveral στη Φλόριντα, ξεκινώντας στις 30 Οκτωβρίου 2024 με το Norwegian Epic.

«Επιστρέφοντας από την Ευρώπη μετά από μια καλοκαιρινή περίοδο ταξιδιών στη Μεσόγειο και στα ελληνικά νησιά, τα νέα φθινοπωρινά δρομολόγια των πλοίων θα προσφέρουν στους επισκέπτες περισσότερες ευκαιρίες για επίσκεψη σε πολλά κρυστάλλινα νερά και ηλιόλουστους ουρανούς σε όλη την Καραϊβική, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών προορισμών του NCL, Great Stirrup Cay στις Μπαχάμες και το Harvest Caye στο Μπελίζ. Οι νέες κρουαζιέρες θα ανοίξουν προς πώληση τον Φεβρουάριο.», τονίζει η ανακοίνωση τη εταιρίας.

«Η Καραϊβική συνεχίζει να είναι ένα hotspot για τους επισκέπτες μας σε όλο τον κόσμο, ειδικά κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα», δήλωσε ο David J. Herrera, πρόεδρος της Norwegian Cruise Line. «Προσπαθούμε διαρκώς να παρέχουμε στους επισκέπτες μας τις καλύτερες δυνατές διακοπές, ειδικά από προσβάσιμα λιμάνια, και δεν ήθελε δεύτερη σκέψη η μεταφορά δύο από τα μεγαλύτερα πλοία μας για να ταξιδέψουν σε πιο γραφικές, τροπικές κρουαζιέρες από τη Νέα Ορλεάνη και το Port Canaveral της Φλόριντα», συνέχισε ο πρόεδρος της NCL.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024