Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΠρεμιέρα κινηματογραφικών ταινιών σε κρουαζιερόπλοιο

Πρεμιέρα κινηματογραφικών ταινιών σε κρουαζιερόπλοιο

Για πρώτη φορά στην ιστορία η παγκόσμια πρεμιέρα κινηματογραφικής ταινίας θα πραγματοποιηθεί σε κρουαζιερόπλοιο. Συγκεκριμένα δύο κρουαζιερόπλοιατης Costa, τα Costa Concordia και Costa Romantica θα λειτουργήσουν ως κινηματογραφικά θέατρα για […]

Για πρώτη φορά στην ιστορία η παγκόσμια πρεμιέρα κινηματογραφικής ταινίας θα πραγματοποιηθεί σε κρουαζιερόπλοιο. Συγκεκριμένα δύο κρουαζιερόπλοια<...>της Costa, τα Costa Concordia και Costa Romantica θα λειτουργήσουν ως κινηματογραφικά θέατρα για το ‘Festa di Roma’ φιλοξενώντας εκδηλώσεις για τις πρεμιέρες ταινιών στις 15 και 16 Οκτωβρίου, στο λιμάνι ‘Τσιβιταβέκια’ της Ρώμης.

Η πρεμιέρα της ταινίας ‘Rosso come il cielo’ (Red Like the Sky) του Cristiano Bortone θα γίνει στο κρουαζιερόπλοιο Costa Romantica στις 16 Οκτωβρίου με την παρουσία όλου του ‘καστ’ και κάποιων άλλων παραγόντων, ενώ το Costa Concordia θα φιλοξενήσει την ταινία ‘Ν’ του Paolo Virzi, μία παγκόσμια πρεμιέρα και μία από τις πιο πολύ αναμενόμενες ταινίες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης (First Edition of Rome FilmFest).

Στις 15 Οκτωβρίου θα προηγηθεί λαμπρή εκδήλωση στο Costa Romantica με την παρουσία του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού της Ιταλίας, κ. Francesco Rutelli και του προέδρου του Latium regional Administration, κ. Piero Marrazzo.

Παράλληλα η Costa θα έχει μεγάλη συμμετοχή στις εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν το Φεστιβάλ ταινιών της Ρώμης (Rome FilmFest). Στο Auditorium Parco della Musica θα παρουσιάσει φωτογραφική έκθεση με τίτλο ‘extra-Ordinary people’ με αδημοσίευτες, αποκλειστικές φωτογραφίες αξέχαστων κινηματογραφικών αστέρων-Λιζ Τέηλορ, Βιτόριο Γκάσμαν, Ρίτα Χέιγουορθ κ.ά.- από διάφορες στιγμές της ζωής τους. Φυσικά η εταιρία δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τα παιδιά, τα οποία θα απολαύσουν το ‘A Surprise Journey’ φιλμ κινουμένων σχεδίων, μέρος του οποίου γυρίστηκε στο Costa Concordia και έχει ως θέμα την ανάπτυξη τους μέσα στην οικογένεια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024