Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΣτις ΗΠΑ το “μαύρο κουτί” του Sea Diamond

Στις ΗΠΑ το “μαύρο κουτί” του Sea Diamond

Για το ειδικό κέντρο three L communications της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, ταξιδεύει το μαύρο κουτί του κρουαζιερόπλοιου “Sea Diamond”, αφού χθες μεταφέρθηκε με αεροσκάφος του λιμενικού στο στρατιωτικό αεροδρόμιο […]

Για το ειδικό κέντρο three L communications της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, ταξιδεύει το μαύρο κουτί του κρουαζιερόπλοιου<...> “Sea Diamond”, αφού χθες μεταφέρθηκε με αεροσκάφος του λιμενικού στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Τατοΐου και στη συνέχεια στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η αποκωδικοποίησή του αναμένεται να ρίξει φως στα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης του ναυαγίου και ιδιαίτερα στο τι ακριβώς έγινε από τη στιγμή της πρόσκρουσης μέχρι τη βύθισή του. Το Voyager Data Recorder όπως είναι η διεθνής ονομασία του, καταγράφει τις συνομιλίες στην γέφυρα μέσω μικροφώνων, τις ασύρματες επικοινωνίες, το στίγμα του ραντάρ, την θέση του πλοίου και πολλά ακόμη δεδομένα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024