Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΣυνεργασία στον τομέα της κρουαζιέρας μεταξύ Festival Cruises και Κούβας

Συνεργασία στον τομέα της κρουαζιέρας μεταξύ Festival Cruises και Κούβας

H Festival Cruises υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη Κούβα στον τομέα της κρουαζιέρας, μετά από μακρές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη διοίκηση της εταιρίας και το υπουργείο Μεταφορών της Κούβας, το οποίο […]

H Festival Cruises<.> υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη Κούβα στον τομέα της κρουαζιέρας<...>, μετά από μακρές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη διοίκηση της εταιρίας και το υπουργείο Μεταφορών της Κούβας, το οποίο ενήργησε ως συντονιστής για τα υπόλοιπα υπουργεία και τις τοπικές αρχές που εμπλέκονταν στο σχεδιασμό του προγράμματος.

Και για τις δύο πλευρές, είναι μια σημαντική συμφωνία από στρατηγικής απόψεως. Από τη μία πλευρά, στην Κούβα δίνεται η δυνατότητα απόδειξης της ανάπτυξης του επιπέδου της παροχής τουριστικών υπηρεσιών, καθώς επιτρέπει την πρόσκτηση εξειδικευμένων τομέων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρονται εν πλω από τα πλοία νέας γενιάς της εταιρίας κρουαζιέρων.

Από την άλλη πλευρά, για την Festival Cruises δίνεται η δυνατότητα εξασφάλισης μιας δυνατής και σημαντικής βάσης στο σημαντικότερο νησί της Καραϊβικής που θα της επιτρέψει να προσφέρει μια πραγματικά ενδιαφέρουσα πρόταση στους Ευρωπαίους επιβάτες της, όχι μόνο για ήλιο και ακρογιαλιές αλλά παράλληλα για παράδοση και κουλτούρα.

Η Festival εξασφάλισε προνομιακή στήριξη στην Κούβα με υψηλή ποιότητα και ποικιλία υπηρεσιών για τους επιβάτες της, χωρίς ανάλογο προηγούμενο.

Η Festival Cruises θα αρχίσει την πραγματοποίηση κρουαζιέρων στη Κούβα με το Μistral -τον επόμενο Δεκέμβριο (το κρουαζιερόπλοιο έχει ήδη ολοκληρώσει δύο πολύ επιτυχημένες σεζόν στην Καραϊβική) και η Αβάνα θα αποτελεί το κύριο λιμάνι προσέγγισης. Επίσης, και το κρουαζιερόπλοιο Bolero που το διαχειρίζεται η Spanish Cruise Line θα ξεκινάει από την Κούβα προγραμματισμένα δρομολόγια τον χειμώνα.

Το δρομολόγιο του Mistral θα προσφέρει στην αγορά ένα συνδυασμό από εξαιρετικά ενδιαφέρουσες νύχτες στην Αβάνα, αποκλειστικότητα στην παραλία "Isola della Gioventu", τα μυστηριώδη νερά του νησιού Cayman και τον πανάρχαιο πολιτισμό των Μάγια, στο Μεξικό.

Η συμφωνία εμπεριέχει και άλλες ενδιαφέρουσες προοπτικές για την Κούβα, όπως η προσφορά εργασίας προσωπικού στα πλοία, την χρησιμοποίηση των τοπικών αποβάθρων για επισκευές του στόλου της Festival Cruises, συνεργασία με τις τουριστικές υπηρεσίες του νησιού που συνδέονται με τις δραστηριότητες κρουαζιέρας και άλλους σημαντικούς παράγοντες που συνδέονται με τους τοπικούς προμηθευτές.

Και οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες με την συγκεκριμένη μακρά διαρκείας συμφωνία, η οποία θα ενδυναμώσει την σχέση μεταξύ Κούβας και Ευρώπης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024