Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΠλωτό θέρετρο από την Festival και την Hilton

Πλωτό θέρετρο από την Festival και την Hilton

Το πρώτο υπογεγραμμένο προϊόν στον τομέα της κρουαζιέρας ανακοίνωσε η πανευρωπαϊκή εταιρεία κρουαζιέρων Festival, σε συνεργασία με την Hilton International Co. Από τις αρχές του 2003 θα ξεκινήσει η κοινοπραξία […]

Το πρώτο υπογεγραμμένο προϊόν στον τομέα της κρουαζιέρας ανακοίνωσε η πανευρωπαϊκή εταιρεία κρουαζιέρων<...> Festival, σε συνεργασία με την Hilton International Co. Από τις αρχές του 2003 θα ξεκινήσει η κοινοπραξία η οποία θα επεκτείνει για πρώτη φορά το προϊόν Hilton στον “Εν Πλω” τουρισμό υπό το όνομα “Hilton Floating Resort on “ (Πλωτά Ξενοδοχεία Hilton με τις κρουαζιέρες Festival).

Συγκεκριμένα, σε προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του έτους 2003 στη Μεσόγειο, τα Κανάρια Νησιά, τη Βόρεια Ευρώπη και την Καραϊβική, θα είναι διαθέσιμες στα πλοία “Premium” της Festival – European Stars, European Vision, και Mistral.

Οι νέες “σουίτες Hilton”, που θα προωθηθούν από την Festival και την Hilton αναμένεται να προσελκύσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες που αναζητούν εκλεκτό service σε συνδυασμό με την μοναδική εμπειρία που μόνο μια κρουαζιέρα μπορεί να προσφέρει.

Όλες οι σουίτες στα “premium” πλοία της Festival είναι εξοπλισμένες με ιδιωτικό μπαλκόνι και τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης από το πολύγλωσσο και επαγγελματικά καταρτισμένο προσωπικό. Οι πελάτες της Hilton θα επωφεληθούν μεταξύ άλλων από την ειδική εξυπηρέτηση για το check-in και check-out, όπως επίσης και για άλλες δραστηριότητες μεταξύ των οποίων η διασκέδαση, οι εκδρομές και τα γεύματα.

Είμαστε πολύ περήφανοι που ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία με την Hilton, ίσως την πιο γνωστή εταιρεία στον τομέα της φιλοξενίας“, είπε ο πρόεδρος της εταιρείας Γεώργιος Φ. Πουλίδης. “Το γεγονός ότι μια μεγάλη εταιρεία όπως η Hilton επιθυμεί να επεκταθεί στον τομέα μας, ένα είδος διακοπών με διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τις κρουαζιέρες” πρόσθεσε.

Κατά τον κύριο Πουλίδη, πρόκειται για μια συνεργασία αμοιβαίου κέρδους και για τις δύο εταιρίες. “Τρία χρόνια εμπειρίας με τον ολοκαίνουριο “premium” στόλο μας, έχουν αποδείξει ότι οι υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες της Festival και ειδικότερα οι μοναδικές της σουίτες, αντανακλούν χωρίς αμφιβολία την δημοτικότητα και την υψηλή ζήτησή τους. Η συνεργασία μας προσφέρει στην Hilton την καλύτερη είσοδο στον τομέα της κρουαζιέρας με ένα διακεκριμένο, υψηλής ποιότητας προϊόν” πρόσθεσε.

Είναι μια μοναδική συνεργασία και είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που ανακαλύψαμε στην Festival, μια εταιρεία ίδιας φιλοσοφίας που ανταποκρίνεται στα υψηλά επίπεδα φιλοξενίας που απαιτούνται από όλους τους πελάτες της Hilton παγκοσμίως“, είπε εκ μέρους της Hilton ο πρόεδρος της Hilton International Europe and Africa και των Scandic Hotels, Jurgen Fischer.

Όλοι όσοι γνωρίζουν από κρουαζιέρες αναγνωρίζουν την Festival για την ποιότητα της σε όλους τους τομείς, και πιστεύω πως το πρόγραμμα “σουίτες Hilton” στα τρία αυτά υπέροχα και υπερσύγχρονα πλοία, θα ενταχθεί με μεγάλη επιτυχία στο ευρύ φάσμα υπηρεσιών της εταιρείας μας” κατέληξε ο κ. Fischer.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024