Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΟ πρόεδρος του ΟΛΠ τιμήθηκε από τη Διεθνή Ναυτική Ένωση
Το 2011 ήταν μια κερδοφόρα χρονιά, ιδιαίτερα στον τομέα της κρουαζιέρας

Ο πρόεδρος του ΟΛΠ τιμήθηκε από τη Διεθνή Ναυτική Ένωση

Η απόφαση του Δ.Σ. της Διεθνoύς Ναυτικής Ένωσης για βράβευση του προέδρου του ΟΛΠ ΑΕ κ. Γ. Ανωμερίτη, αφορά στη συνολική ιστορική του πορεία στην υπηρέτηση της ελληνικής ναυτιλίας και της λιμενικής βιομηχανίας.

Τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΠ ΑΕ κ. Γιώργο Ανωμερίτη τίμησε με την ειδική ετήσια διάκρισή της η Διεθνής Ναυτική Ένωση (Δ.Ν.Ε.) κατά την εορταστική εκδήλωσή της για το 2012.

Ο πρόεδρος της Δ.Ν.Ε. κ. Ν. Αρβανίτης, προσφωνώντας τον κ. Ανωμερίτη, τόνισε ότι η απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ν.Ε. αφορά στη συνολική ιστορική του πορεία στην υπηρέτηση της ελληνικής ναυτιλίας και της λιμενικής βιομηχανίας.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ ΑΕ τόνισε ότι αποδέχεται την τιμητική διάκριση στο όνομα όλων όσων, διευθυντικά ή εργασιακά, διαχρονικά υπηρέτησαν τον ΟΛΠ ΑΕ, κύριο φορέα της λιμενικής βιομηχανίας στην χώρα μας, ευχαριστώντας όλους τους χρήστες του λιμανιού για τη θετική τους συνεργασία.

“Το 2011 ήταν μια κερδοφόρα χρονιά, με σημαντικά θετικά αποτελέσματα ιδιαίτερα στους τομείς της κρουαζιέρας και του car terminal και αυξητικά αποτελέσματα στους Σταθμούς Εμπορευματοκιβωτίων. Την ίδια θετική πορεία θα έχει ο ΟΛΠ ΑΕ και κατά το 2012, εκσυγχρονίζοντας ακόμα πιο δυναμικά τις υποδομές του και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του.

Το 2012 θα είναι από κάθε άποψη, λειτουργικά, διοικητικά, επενδυτικά, εξελικτικά, θεσμικά, ίσως η πιο σημαντική χρονιά στη ιστορία του ΟΛΠ ΑΕ”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024