Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΣυνάντηση με τον Πρωθυπουργό πραγματοποίησε χτες ο Κεφαλογιάννης

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό πραγματοποίησε χτες ο Κεφαλογιάννης

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίησαν χτες, Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Κώστας Καραμανλής και ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων…

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίησαν χτες, Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Κώστας Καραμανλής<...>και ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιεί ο Υπουργός για τα θέματα αρμοδιότητας του στον Πρωθυπουργό.

Ειδικότερα, ο κ. Κεφαλογιάννης, μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τα θέματα του υπουργείου του και την ομόφωνη ψήφιση στην ελληνική Βουλή του νομοσχεδίου για τις καταδύσεις, που μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνει και διατάξεις για την ενίσχυση της ελληνικής κρουαζιέρας και την εξαετή μίσθωση πλοίων για την άγονη γραμμή.

Ανακοίνωσε δε ότι ακολουθούν νομοσχέδια για την ανωτατοποίηση των Σχολών Εμπορικού Ναυτικού και το νομοσχέδιο για την αξιοποίηση του Πρωτοκόλλου που έχει υπογραφεί με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα για τα 3 δισ. ευρώ.
“Στις 21 του μήνα θα υπογραφεί στον Πειραιά”, ανακοίνωσε ο κ. Κεφαλογιάννης “το πρώτο μεγάλο έργο, το οποίο θα αξιοποιεί αυτό το χρηματοδοτικό πρωτόκολλο και θα γίνει στο λιμάνι του Πειραιά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024