Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΣυνέδριο για την ακτοπλοΐα και τις κρουαζιέρες της Μεσογείου

Συνέδριο για την ακτοπλοΐα και τις κρουαζιέρες της Μεσογείου

Συνέδριο με θέμα ‘Seatrade Mediterranean Cruise & Ferry Convention’ θα γίνει από τις 12-14 Σεπτεμβρίου στην Τζένοβα της Ιταλίας. Πληθώρα θεμάτων θα παρουσιαστούν στη διάρκεια του συνεδρίου, αρκετά από τα […]

Συνέδριο με θέμα 'Seatrade Mediterranean Cruise & Ferry Convention' θα γίνει από τις 12-14 Σεπτεμβρίου στην<...> Τζένοβα της Ιταλίας.
Πληθώρα θεμάτων θα παρουσιαστούν στη διάρκεια του συνεδρίου, αρκετά από τα οποία με ελληνικό ενδιαφέρον. Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο κ. Gary Bruton αντιπρόεδρος της Royal Caribbean Cruises και της Celebrity Cruises UK Ltd, ο κ. Gwyn Hughes, διευθύνων σύμβουλος της P&O Cruises UK Ltd, ο κ. Mikael Krafft πρόεδρος της Star Clippers, ο κ. Γιώργος Πουλίδης πρόεδρος της Festival Cruises, ο κ. Θόδωρος Κόντες αντιπρόεδρος της Festival Cruises, ο κ. Γιώργος Σταθόπουλος αντιπρόεδρος πωλήσεων της Royal Olympic Cruises, ο κ. Περικλής Παναγόπουλος πρόεδρος των Επιχειρήσεων Αττικής Α.Ε., ο κ. Dennis Vernardakis πρόεδρος της Master Shipping Company, και ο κ. Γιώργος Μιχαηλίδης γενικός διευθυντής marketing της Louis Cruise Lines. Επίσης, ο κ. Urlich Malchow διευθυντής των ναυπηγείων Blohm + Voss GmbH θα δώσει ομιλία με θέμα 'Olympic Voyager – the world's fastest cruise ship'.
Τα θέματα που θα αναλυθούν αφορούν γενικά τον κλάδο της κρουαζιέρας στην Μεσόγειο, τις σχέσεις μεταξύ των εταιριών κρουαζιέρων και των λιμανιών της Μεσογείου, τον σχεδιασμό των νέων κρουαζιερόπλοιων, οι αγορές των τροφίμων και ποτών, η διαχείριση του ανθρωπίνου δυναμικού, η ασφάλεια και το περιβάλλον, η επίδραση του Internet στις κρουαζιέρες, το μέλλον των εταιριών κρουαζιέρων, και οι προορισμοί.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024