Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΗ Ελλάδα δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός των Σέρβων πολιτικών
Ο πρωθυπουργός της Σερβίας θα παραθερίσει φέτος στη Χαλκιδική

Η Ελλάδα δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός των Σέρβων πολιτικών

Η Ελλάδα αποτελεί τον δημοφιλέστερο προορισμό των Σέρβων πολιτικών για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα “Ντνέβνικ” του Βελιγραδίου. Όπως αναμεταδίδει, το ΑΠΕ/ΜΠΕ, στο […]

Η Ελλάδα αποτελεί τον δημοφιλέστερο προορισμό των Σέρβων πολιτικών για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όπως αναφέρει σε σχετικό<...> δημοσίευμά της η εφημερίδα “Ντνέβνικ” του Βελιγραδίου.

Όπως αναμεταδίδει, το ΑΠΕ/ΜΠΕ, στο σχετικό ρεπορτάζ σημειώνεται -μεταξύ άλλων- ότι ο πρωθυπουργός της Σερβίας, Μίρκο Τσβέτκοβιτς, αναμένεται να παραθερίσει φέτος στη Χαλκιδική και πως στη Μύκονο παραθερίζουν παραδοσιακά ο υπουργός Οικονομικών Μλάτζαν Ντίνκιτς και ο επικεφαλής του κόμματος LDP, Τσέντομιρ Γιοβάνοβιτς.

Την Ελλάδα προτιμά και η πλειοψηφία των υπουργών του Δημοκρατικού Κόμματος (DS). Ο υπουργός Aμυνας Ντράγκαν Σουτάνοβατς, ο υπουργός Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σβέτοζαρ Τσίπλιτς, ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης Μίλαν Μάρκοβιτς, καθώς και ο πρόεδρος του κόμματος και πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας, Μπόρις Τάντιτς, αναμένεται να περάσουν και φέτος τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024