Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέες ευκαιρίες προβολής για επιχειρήσεις τουρισμού και ταξιδίων στο search.travel
Περισσότεροι από 12 εκατ. επισκέπτες

Νέες ευκαιρίες προβολής για επιχειρήσεις τουρισμού και ταξιδίων στο search.travel

Σημαντική ευκαιρία προβολής στο internet για όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού και των ταξιδίων προσφέρει η νέα μηχανή αναζήτησης του .travel – http://www.search.travel, η λειτουργία της οποίας ξεκίνησε πέρσι ως προστιθέμενης αξίας υπηρεσία προς τους καταναλωτές…

Σημαντική ευκαιρία προβολής στο internet για όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού και των ταξιδίων προσφέρει η νέα μηχανή αναζήτησης του .travel – http://www.search.travel, η λειτουργία της οποίας ξεκίνησε<...>πέρσι ως προστιθέμενης αξίας υπηρεσία προς τους καταναλωτές και τους κατόχους του domain “.travel”. “Από τότε, οι πελάτες μας αναζητούν ευκαιρίες περαιτέρω προβολής τους στο search.travel” ανέφερε ο κ. Ed Cespedes, CEO της Tralliance Corporation, ιδιοκτήτριας εταιρίας του .travel. Αξίζει να σημειωθεί πως στους πρώτους τρεις μήνες η ιστοσελίδα του search.travel δέχτηκε περισσότερους από 12 εκατ. επισκέπτες.

Η μηχανή αναζήτησης search.travel προσφέρει τις ακόλουθες ευκαιρίες προβολής:

  • Δυναμικά banners προορισμών και διαφημιστικούς χώρους, που προβάλλουν τους χορηγούς και τους διαφημιζόμενους σε “target market” κοινό
  • Χάρτες προορισμών με χώρους διαφήμισης και χορηγίας
  • Συνδέσεις με επιχειρήσεις, διαφημιστές και χορηγούς του .travel
  • Δυνατότητα καθοδήγησης της καταναλωτικής κίνησης μέσω χαρτών, διαφημίσεων και αποτελεσμάτων αναζήτησης


Είναι σημαντικό που η βιομηχανία ταξιδίων και τουρισμού ενστερνίζεται ότι κάνουμε και υποστηρίζει την ανάπτυξη και εξέλιξη του domain “.travel” προς όφελος τόσο της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας, όσο και των καταναλωτών πρόσθεσε ο κ. Cespedes. “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τους πολλούς προορισμούς υψηλού κύρους, που έχουν ήδη επιλέξει το συγκεκριμένο πρόγραμμα διαφήμισης”. Μεταξύ των πρώτων χορηγών ήταν το Λας Βέγκας, η Φλώριντα, οι Μπαχάμες και η Νέα Ορλεάνη.

Το “.travel” είναι ένα από τα κορυφαία domains, που είναι αφιερωμένα σε εξειδικευμένα βιομηχανικά προιόντα στο internet. Όσο η χρήση του internet αυξάνει μεταξύ των καταναλωτών, τόσο η ύπαρξη μηχανών αναζήτησης καθίσταται περισσότερο από ποτέ αναγκαία, ενώ οι ειδικοί της τεχνολογίας αναμένουν με μεγάλες προσδοκίες την εμφάνιση νέων domains, ώστε να οργανωθεί καλύτερα το internet.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024