Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣτην τελική διαδικασία το λογότυπο του ελληνικού τουρισμού

Στην τελική διαδικασία το λογότυπο του ελληνικού τουρισμού

Πέντε εταιρίες και ισάριθμα λογότυπα, επελέγησαν από το υπουργείο Τουρισμού και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, για την τελική φάση του διαγωνισμού για την υλοποίηση και εφαρμογή του νέου λογοτύπου…

Πέντε εταιρίες και ισάριθμα λογότυπα, επελέγησαν από το υπουργείο Τουρισμού και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, για την τελική<...> φάση του διαγωνισμού για την υλοποίηση και εφαρμογή του νέου λογοτύπου με το οποίο θα “εμφανίζεται” ο ελληνικός Τουρισμός στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πρόκειται για έναν εξαιρετικής σημασίας διαγωνισμό, δεδομένου ότι το νέο λογότυπο θα επικοινωνεί το νέο πρόσωπο του ελληνικού Τουρισμού και θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την προσπάθεια για την σύνθεση του νέου ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Στην short list, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται η ADEL, η ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε., η WOW, και δύο ιδιώτες. Σημειώνεται ότι προσφορές στον διαγωνισμό υπέβαλλαν 70 εταιρίες και ιδιώτες, με συνολικά 290 λογότυπα και χθες ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χάρης Κοκκώσης και η αρμόδια Διευθύντρια κ. Ειρήνη Φραγκιαδάκη, ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των 5 σχημάτων, προκειμένου να υποβάλλουν μέχρι τρεις παραλλαγές για τα λογότυπα που έχουν ήδη επιλεγεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού είναι η άμεση προώθηση του νέου λογοτύπου, ώστε να είναι το δυνατόν συντομότερο στις ξένες αγορές, ενώ θα αποφευχθεί στο εξής η συχνή αλλαγή του, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια διαδικασία είχε ακολουθήσει με μεγάλη επιτυχία πριν από λίγα χρόνια η Ισπανία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024