Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑναταραχή από τα μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι της Ρόδου

Αναταραχή από τα μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι της Ρόδου

Τέθηκαν σε ισχύ τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τον έλεγχο των διερχομένων στο λιμάνι της Ρόδου, τα οποία όμως δημιούργησαν μεγάλη αναταραχή, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα. «Παράπονα δεν πρέπει να […]

Τέθηκαν σε ισχύ τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τον έλεγχο των διερχομένων στο λιμάνι της Ρόδου, τα οποία όμως<...> δημιούργησαν μεγάλη αναταραχή, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα.

«Παράπονα δεν πρέπει να υπάρχουν γιατί όλα όσα εφαρμόζονται, αφορούν εντολές αρμοδίων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Ροδίων και αντιπρόεδρος του δημοτικού λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου κ. Νίκος Χαραλάμπης, και πρόσθεσε ότι «όλα αυτά γίνονται για να αποτραπούν έκνομες ενέργειες, και αποσκοπούν στο να προστατέψουν όλους τους επισκέπτες, τη Ρόδο και φυσικά την Ελλάδα».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τα μέτρα είναι υπό την ευθύνη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, το οποίο πήρε σχετική εντολή από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, μέχρι να ετοιμαστεί η σχετική μελέτη από τις υπηρεσίες του, γύρω από τα μέτρα που επιβάλλεται να ισχύσουν. Αυτό θα γίνει μέχρι τον Αύγουστο, ενώ για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα τα μέτρα θα εφαρμόζονται με βάση τις διεθνείς συγκυρίες και καταστάσεις. Όταν οι αρμόδιοι του υπουργείου, ετοιμάσουν τη μελέτη, θα καλέσουν για ενημέρωση τους εκπροσώπους της Ρόδου, ώστε να δοθούν και οι ανάλογες οδηγίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024