Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΟικονομική επιχορήγηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς ελληνικά λιμάνια

Οικονομική επιχορήγηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς ελληνικά λιμάνια

Οικονομική επιχορήγηση ύψους 370 εκατ. ευρώ θα προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων εννέα στρατηγικής σημασίας λιμένων της χώρας που έγιναν πρόσφατα Ανώνυμες Εταιρίες. Το ποσό σύμφωνα […]

Οικονομική επιχορήγηση ύψους 370 εκατ. ευρώ θα προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων<...> εννέα στρατηγικής σημασίας λιμένων της χώρας που έγιναν πρόσφατα Ανώνυμες Εταιρίες.

Το ποσό σύμφωνα με τους σχεδιασμούς αφορά στις υποδομές που υποστηρίζουν τις συνδυασμένες μεταφορές και κυρίως αυτές που σχετίζονται με τη χρήση του σιδηροδρόμου.

Όπως είναι γνωστό, η Ε.Ε. προωθεί με ταχείς ρυθμούς προγράμματα που βελτιώνουν το σύστημα της συνδυασμένης μεταφοράς όσον αφορά το περιβαλλοντικό τμήμα, θεωρώντας ότι ο συνδυασμός πλοίου σιδηροδρόμου είναι η ιδανικότερη και φιλικότερη λύση για το περιβάλλον και με το μικρότερο κόστος. Τα λιμάνια που έχουν προοπτικές για σιδηροδρομική σύνδεση ως γνωστόν είναι ο Βόλος, η Αλεξανδρούπολη, η Ηγουμενίτσα, η Καβάλα, η Πάτρα και φυσικά ο Πειραιάς, καθώς και το Λαύριο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024