Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑκυρώθηκαν σε πολλές χώρες οι εορτασμοί για την αλλαγή του χρόνου

Ακυρώθηκαν σε πολλές χώρες οι εορτασμοί για την αλλαγή του χρόνου

Μετά τα θλιβερά γεγονότα στη Νοτιοανατολική Ασία, πολλές είναι οι πόλεις παγκοσμίως, που αποφάσισαν να ακυρώσουν ή έστω να μετριάσουν τις εκδηλώσεις, που είχαν προγραμματίσει για τον εορτασμό του ερχομού του καινούργιου χρόνου…

Μετά τα θλιβερά γεγονότα στη Νοτιοανατολική Ασία, πολλές είναι οι πόλεις παγκοσμίως, που αποφάσισαν να ακυρώσουν<...> ή έστω να μετριάσουν τις εκδηλώσεις, που είχαν προγραμματίσει για τον εορτασμό του ερχομού του καινούργιου χρόνου.

Έτσι, ανάμεσα στις πολλές πόλεις, που πήραν αυτή την απόφαση βρίσκονται και οι πόλεις της Στοκχόλμης και του Χονγκ Κονγκ, που θέλησαν κατά αυτό τον τρόπο να τιμήσουν τη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων, ο αριθμός των οποίων μέχρι και την περασμένη Παρασκευή έφτανε τους 125.000.

Πιο συγκεκριμένα, η Στοκχόλμη ακύρωσε την προγραμματισμένη εκτόξευση εκατοντάδων πυροτεχνημάτων για τον εορτασμό της αλλαγής του νέου χρόνου, προς τιμήν των 1.500 και πλέον σουηδών τουριστών, που αγνοούνται σε διάφορες χώρες της νοτίου Ασίας και ειδικά την Ταϊλάνδη. Μάλιστα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της σουηδικής κυβέρνησης, 44 Σουηδοί έχασαν τη ζωή τους από το χτύπημα των τσουνάμι.

Στη Νορβηγία (21 νεκροί) η εκκλησία κάλεσε τους πολίτες να μετριάσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις για το νέο χρόνο και με την έναρξη του νέου έτους να κρατήσουν ένα λεπτό σιγή για τα θύματα της καταστροφής.

Στο Σίδνεϊ πάντως, οι εορτασμοί με τα πυροτεχνήματα έγιναν κανονικά, αφού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της καταστροφής στον Ινδικό ωκεανό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024