Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΆμεσος αεροπορικός αποκλεισμός των ΗΠΑ

Άμεσος αεροπορικός αποκλεισμός των ΗΠΑ

Άμεση ήταν η αντίδραση από τους φορείς ρύθμισης της αεροπορικής κίνησης τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όσο και στην Ευρώπη μετά από το τραγικό πολεμικό χτύπημα που δέχθηκε η […]

Άμεση ήταν η αντίδραση από τους φορείς ρύθμισης της αεροπορικής κίνησης τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όσο και στην Ευρώπη<...> μετά από το τραγικό πολεμικό χτύπημα που δέχθηκε η 'καρδιά' της Νέας Υόρκης από άγνωστους μέχρι στιγμής τρομοκράτες που κατεύθυναν δύο επιβατικά αεροσκάφη της American Airlines και δύο της United Airlines σε ισάριθμους 'στόχους' στο Πεντάγωνο, στους δίδυμους πύργους του World Trade Center και στο Πίτσμουργκ.

Η FAA (Federal Aviation Authority) των ΗΠΑ απαγόρευσε τις όλες πτήσεις στο εσωτερικό των ΗΠΑ και έκλεισε όλα τα αεροδρόμια, ενώ η Eurocontrol απαγόρευσε τις πτήσεις της Ευρώπης προς τις ΗΠΑ τουλάχιστον μέχρι αύριο το απόγευμα. Παράλληλα, εντάθηκαν τα μέτρα ασφαλείας και σε όλα τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια.

Οι συνέπειες της τρομοκρατικής αυτής επίθεσης, πέραν από τους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές στην παγκόσμια οικονομία, ενώ δεν θα αποφύγει τις συνέπειες και ο παγκόσμιος τουρισμός.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024