Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔώδεκα δολοφονίες σε δύο τουριστικά θέρετρα στο Μεξικό
Οι πολιτείες Σιναλόα και Γκερέρο πλήττονται ιδιαίτερα από τον "πόλεμο των ναρκωτικών"

Δώδεκα δολοφονίες σε δύο τουριστικά θέρετρα στο Μεξικό

Μπαράζ δολοφονιών, που έχουν άμεση σχέση με τον "πόλεμο των ναρκωτικών" σε τουριστικά θέρετρα του Μεξικού, συνέβη μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Πέντε άνθρωποι δολοφονήθηκαν στο παραθαλάσσιο θέρετρο Μασατλάν, στο βορειοανατολικό Μεξικό, ενώ επτά πτώματα ανακαλύφθηκαν στο Σιουατανέχο, ένα άλλο τουριστικό προορισμό στο κεντρικό τμήμα της χώρας, ανέφεραν επίσημες πηγές.

Στο Μασατλάν, δολοφόνοι άνοιξαν πυρ εναντίον πέντε ανθρώπων, περιλαμβανομένων δύο γυναικών, σε ένα όχημα έξω από ένα κατάστημα με αλκοολούχα ποτά, σύμφωνα με την αστυνομία στην πολιτεία Σιναλόα, σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ. Στο Σιουατανέχο, στην πολιτεία Γκερέρο, τα πτώματα που ανακαλύφθηκαν έφεραν πολλαπλά τραύματα από σφαίρες και είχαν δεμένα τα πόδια σε ένα στύλο, σύμφωνα με την υπηρεσία δημόσιας ασφάλειας και εγχώρια ΜΜΕ.

Οι πολιτείες Σιναλόα και Γκερέρο πλήττονται ιδιαίτερα από τον “πόλεμο των ναρκωτικών” ανάμεσα στις υπηρεσίες ασφαλείας και τα καρτέλ του οργανωμένου εγκλήματος στον οποίο από το 2006 έχουν χάσει τη ζωή τους 41.000 άνθρωποι, σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία.

Το καρτέλ της Σιναλόα είναι από τα ισχυρότερα στο Μεξικό και εξαπλώνεται στην Κολομβία και στην Κεντρική Αμερική.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024