Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠόλος έλξης τουριστών τα κέντρα υγείας και ευεξίας της Ταϋλάνδης
PATA Travel Mart 2007

Πόλος έλξης τουριστών τα κέντρα υγείας και ευεξίας της Ταϋλάνδης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΜΠΑΛΙ – PATA TRAVEL MART 2007: Όλο και περισσότεροι τουρίστες χρόνο με τον χρόνο επισκέπτονται την Ταϋλάνδη, προκειμένου να επωφεληθούν των προσφερόμενων θεραπειών σε μερικά από τα καλύτερα νοσοκομεία και κέντρα ευεξίας του κόσμου. Βασιζόμενα στα υψηλά επίπεδα παροχής υπηρεσιών και του απαιτούμενου σχετικά χαμηλού κόστους, τα νοσοκομεία…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΜΠΑΛΙ – PATA TRAVEL MART 2007: Όλο και περισσότεροι τουρίστες χρόνο με τον χρόνο επισκέπτονται την Ταϋλάνδη, προκειμένου να επωφεληθούν των προσφερόμενων θεραπειών σε μερικά από τα καλύτερα<…>νοσοκομεία και κέντρα ευεξίας του κόσμου. Βασιζόμενα στα υψηλά επίπεδα παροχής υπηρεσιών και του απαιτούμενου σχετικά χαμηλού κόστους, τα νοσοκομεία, spas και κέντρα ευεξίας της Ταϋλάνδης προβάλλουν την εικόνα τους παγκοσμίως ως την καλύτερη επιλογή τόσο για τον απλό έλεγχο της υγείας κάποιου, όσο και για την πραγματοποίηση εξειδικευμένων εγχειρήσεων καρδιάς.

Για αυτό το λόγο μάλιστα, τα περισσότερα νοσοκομεία διαθέτουν προσωπικό από γιατρούς που έχουν εκπαιδευτεί στο εξωτερικό, όπως και ειδικούς, που εγγυώνται πως η επικοινωνία δεν θα αποτελέσει πρόβλημα σε καμία περίπτωση. Η ζήτηση άλλωστε, έχει αναγκάσει αρκετά νοσοκομεία και κέντρα ευεξίας να προσλάβουν πολύγλωσσο προσωπικό. Οι εγκαταστάσεις τους είναι πλήρως εξοπλισμένες, προσφέροντας άνετη διαμονή στον ασθενή, αλλά και τους συνοδούς του, ανταποκρινόμενες στα δυτικά πρότυπα, αλλά και την παράδοση της χώρας.

Αξίζει να αναφερθεί πως για την ανάπτυξη αυτής της μορφής τουρισμού, κινήσεις γίνονται από πολλές και διαφορετικές πλευρές. Για παράδειγμα ο εθνικός αερομεταφορέας της Ταϋλάνδης, Thai Airways, στο πρόγραμμα ταξιδίων της περιλαμβάνει πακέτα ιατρικών εξετάσεων, ενώ μερικά νοσοκομεία παροτρύνουν με δική τους πρωτοβουλία τους τοπικούς tour operators να προωθήσουν στην αγορά πακέτα, που θα επιτρέπουν στους ασθενείς και στις οικογένειες τους μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, να παραμείνουν στην Ταϋλάνδη για διακοπές.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024