Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυμφωνία τουριστικής συνεργασίας Ελλάδας – Μολδαβίας
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Συμφωνία τουριστικής συνεργασίας Ελλάδας – Μολδαβίας

Μνημόνιο συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού υπέγραψαν χτες η Ελληνίδα υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά και ο υπουργός Τουρισμού της Μολδαβίας, κ. Αrtur Cozma

Μνημόνιο συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού υπέγραψαν χτες η Ελληνίδα υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά<...>και ο υπουργός Τουρισμού της Μολδαβίας, κ. Αrtur Cozma.

Σχολιάζοντας την υπογραφή της συμφωνίας η κυρία Πετραλιά σε δηλώσεις της εξήρε την συμβολή της στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος μεταξύ των δύο χωρών, ενώ ιδιαίτερη έμφαση, όπως εξήγησε, θα δοθεί στους τομείς της τουριστικής εκπαίδευσης και των επενδύσεων, με στόχο το ελληνικό προϊόν να καταστεί ελκυστικό στη Μολδαβία.

Από την πλευρά του ο υπουργός Τουρισμού της Μολδαβίας, κ. Artur Cozma, σε δηλώσεις του σημείωσε ότι «η συμφωνία μπορεί να διευκολύνει τις σχέσεις στον τομέα του τουρισμού, καθώς επίσης και τις σχέσεις στον πολιτικό και οικονομικό τομέα», εκφράζοντας παράλληλα την απόλυτη ικανοποίηση του για την καλή και εποικοδομητική συνεργασία με την Ελληνική Δημοκρατία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024