Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Emirates Wolgan Valley Resort & Spa το ‘Καλύτερο Ξενοδοχείο στην Αυστραλία’
Διάκριση ξενοδοχείου

Το Emirates Wolgan Valley Resort & Spa το ‘Καλύτερο Ξενοδοχείο στην Αυστραλία’

Το TripAdvisor ανακήρυξε το Emirates Wolgan Valley Resort & Spa ως το Καλύτερο Ξενοδοχείο και ως το Καλύτερο Ξενοδοχείο Πολυτελείας της Αυστραλίας στα βραβεία Traveler’s Choice Awards 2013.

Στα 11 χρόνια απονομής τους, τα ετήσια βραβεία του TripAdvisor Travelers’ Choice Awards αναδεικνύουν τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου. Τα κριτήρια επιλογής βασίζονται σε εκατομμύρια σχόλια και κριτικές που έχουν πραγματοποιηθεί σε περισσότερα από 650.000 ξενοδοχεία στη διάρκεια ενός έτους από ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο.

Το Emirates Wolgan Valley Resort & Spa ανακηρύχθηκε ως το Καλύτερο Ξενοδοχείο και ως το Καλύτερο Ξενοδοχείο Πολυτελείας της Αυστραλίας στα βραβεία Traveler’s Choice Awards 2013. “Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να ανακηρυσσόμαστε το Καλύτερο Ξενοδοχείο της Αυστραλίας από την παγκόσμια κοινότητα επισκεπτών. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί ένα θαυμάσιο επίτευγμα και είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να λαμβάνουμε τέτοια αναγνώριση από τους πελάτες μας, και μάλιστα για ένα τόσο ανταγωνιστικό βραβείο”, δήλωσε ο Joost Heymeijer, γενικός διευθυντής, Emirates Wolgan Valley Resort & Spa.

“Από την έναρξη της λειτουργίας μας, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε μια μοναδική, παγκόσμιας κλάσης εμπειρία διαμονής στην Αυστραλία. Από τη δέσμευσή μας στην προστασία του περιβάλλοντος, την αειφόρα αρχιτεκτονική και το διακριτικό design, μέχρι τη στήριξη τοπικών παραγωγών, είναι σαφές ότι το ήθος μας έχει θετικό αντίκτυπο στους πελάτες μας, κάνοντάς μας να νιώθουμε ταπεινοί με τις διθυραμβικές κριτικές τους στο TripAdvisor”, πρόσθεσε ο κ. Heymeijer.

Τοποθετημένο ανάμεσα σε δύο εθνικά πάρκα και στα σύνορα με την Ευρύτερη Περιοχή Γαλάζιου Όρους, Μνημείου Παγκόσμιας Κληρονομιάς, το πολυτελές θέρετρο απέχει οδικώς τρεις ώρες από το Σύδνεϋ. Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία της Emirates, διαθέτει 40 ιδιωτικές σουίτες, καθεμία από τις οποίες παρέχει ιδιωτική εσωτερική κι εξωτερική πισίνα, βεράντα, καθιστικό, υπνοδωμάτιο, πολυτελές μπάνιο και τζάκι διπλής όψης.

Το θέρετρο καταλαμβάνει μόλις το 2% της συνολικής έκτασης (4.000 στρέμματα), συνδυάζοντας την ικανοποίηση των προσδοκιών και των πιο απαιτητικών ταξιδιωτών με τη διατήρηση της δέσμευσής του για κοινωνική, οικολογική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024