Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΒαλκανική συνεργασία στον τουρισμό
Στο Βουκουρέστι ο Έλληνας ευρωβουλευτής Ι. Γκλαβάκης

Βαλκανική συνεργασία στον τουρισμό

Στα πλαίσια της προσπάθειας προώθησης της Ευρωπαϊκής και Βαλκανικής συνεργασίας, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, κ. Ιωάννης Γκλαβάκης και οι ευρωβουλευτές της Βουλγαρίας και Ρουμανίας…

Στα πλαίσια της προσπάθειας προώθησης της Ευρωπαϊκής και Βαλκανικής συνεργασίας, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, κ.<...> Ιωάννης Γκλαβάκης και οι ευρωβουλευτές της Βουλγαρίας και Ρουμανίας, κ.κ. Petya Stavreva και Constantin Dumitriu αντίστοιχα, οργάνωσαν κοινή ημερίδα στο Βουκουρέστι, ενώ θα πραγματοποιηθούν ακόμη άλλες δυο στη Βουλγαρία και την Ελλάδα αντίστοιχα. Τα θέματα που εξετάζονται είναι: Τουρισμός, Γεωργία-Ανάπτυξη της υπαίθρου, Περιβάλλον-Αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, Εμπόριο, Πολιτική Συνεργασία.

“Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι να προβληθεί η δυναμική συνεργασία της περιοχής των Βαλκανίων σε τομείς που παρουσιάζουν κοινό ενδιαφέρον”, δήλωσε ο Έλληνας ευρωβουλευτής, μέλος της Αντιπροσωπείας των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στις εργασίες, όσον αφορά τη Ρουμανία, συμμετέχουν ο Υπ. Γεωργίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου κ. Dacian Ciolos, ο αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος (PDL) κ. Gheorghe Flutur, καθώς και στελέχη Αγροτικών Συνεταιρισμών τόσο της Ρουμανίας, όσο και της Βουλγαρίας. Από ελληνικής πλευράς, συμμετέχουν ο Πρέσβης Ρουμανίας κ. Γεώργιος Πουκαμισάς και ο σύμβουλος του Υπ. Μακεδονίας-Θράκης κ. Νικόλαος Κανόπουλος. τέλος, εκπρόσωποι της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, του ΓΕΩΤΕΕ και της Ένωσης Νέων Αγροτών.

“Θεωρώ ότι η προσπάθεια αυτή περιφερειακής στήριξης και συνεργασίας, αλλά και οι επόμενες δυο που θα ακολουθήσουν στη Θεσσαλονίκη και τη Σόφια, θα έχουν σημαντικά οφέλη τόσο για τη χώρα μας, όσο και για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων”, ολοκλήρωσε ο κ. Γκλαβάκης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024