Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑκτοπλοϊκή και τουριστική συνεργασία με Δανία, Φινλανδία και Ιράν

Ακτοπλοϊκή και τουριστική συνεργασία με Δανία, Φινλανδία και Ιράν

Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης είχε χτες, Δευτέρα 16 Μαΐου 2005, διαδοχικές συναντήσειςστην αίθουσα συσκέψεων του ΥΕΝ ως ακολούθως…

Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης είχε χτες, Δευτέρα 16 Μαΐου 2005, διαδοχικές συναντήσεις<...>στην αίθουσα συσκέψεων του ΥΕΝ ως ακολούθως με:


  • Τον Πρέσβη της Δανίας κ. Henrik Sliben και εκπροσώπους επενδυτικών εταιριών. Αρχικά με τον Πρέσβη, συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ του Λιμενικού Σώματος και της Δανέζικης Ακτοφυλακής, αλλά και ειδικά θέματα ναυτιλίας και ανάπτυξης επενδύσεων. Στη συνέχεια, παρουσία και των εκπροσώπων των επενδυτικών εταιριών, συζητήθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας για την κατασκευή λιμένων και λιμενικών υποδομών με αυτοχρηματοδότηση.
  • Με τον Πρέσβη της Φινλανδίας κ. Ole Norrback, για ανταλλαγή απόψεων κοινού ενδιαφέροντος σε θέματα ναυτιλίας, θαλασσίων συγκοινωνιών και τουρισμού, ειδικότερα δε όσον αφορά στην ελληνική πρόταση σύστασης Ευρωπαϊκής Ακτοφυλακής για την αστυνόμευση των θαλασσίων συνόρων της Ε.Ε., καθώς επίσης και ναυτεργατικά θέματα, που άπτονται της κοινωνικής ασφάλισης Φιλανδών υπηκόων που εργάζονται ως μέλη πληρώματος σε πλοία υπό ελληνική σημαία.
  • Με τον Πρέσβη της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν κ. Mehdi Mohtashami, συζήτησαν θέματα εξυπηρέτησης των ελληνικών πλοίων και ελλήνων ναυτικών με υπό ξένη σημαία πλοία, που καταπλέουν σε λιμάνια του Ιράν.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024