Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑβραμόπουλος: Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή συνεννόησης με όλες τις Περιφέρειες της χώρας

Αβραμόπουλος: Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή συνεννόησης με όλες τις Περιφέρειες της χώρας

Σύσκεψη με τους Γενικούς Γραμματείς όλων των Περιφερειών της χώρας, στο πλαίσιο των συντονισμένων δράσεων ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου, πραγματοποίησε χτες, Τρίτη 17 Μαΐου 2005, ο Υπουργός…

Σύσκεψη με τους Γενικούς Γραμματείς όλων των Περιφερειών της χώρας, στο πλαίσιο των συντονισμένων δράσεων ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου,<...> πραγματοποίησε χτες, Τρίτη 17 Μαΐου 2005, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Στη σύσκεψη, που έλαβαν μέρος ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Αθανάσιος Νάκος, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Αριστείδης Καλογερόπουλος – Στράτης και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Χάρης Κοκκώσης, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στον ευπρεπισμό και την καθαριότητα των πόλεων, στην πορεία της συντονισμένης διαφημιστικής προβολής των Περιφερειών, καθώς και στη συνεχιζόμενη παρουσία της χώρας στα διεθνή μεγάλα γεγονότα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι “οι Περιφέρειες κάνουν ένα σπουδαίο έργο. Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή συνεννόησης μαζί τους και θέλω να πιστεύω, ότι με τέτοιες συναντήσεις θα λαμβάνονται αποφάσεις, που θα υλοποιούνται, ώστε η τουριστική μας πολιτική, να εφαρμόζεται μέσα σε ένα πολιτισμένο, ευπρεπές και καθαρό περιβάλλον. Αυτό, επ΄ ωφελεία και των ξένων, που θα επισκεφθούν τη χώρα μας αλλά και για τους Έλληνες, που πρέπει να ζουν κάτω από όρους πολιτισμού και ευταξίας ασκώντας το δικαίωμα τους στη ζωή και στον ελεύθερο χρόνο”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024