Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑπολογισμός δράσεων και στόχοι για το μέλλον στην 3η Ετήσια Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας

Απολογισμός δράσεων και στόχοι για το μέλλον στην 3η Ετήσια Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας

Αποφάσεις για τον πληρέστερο σχεδιασμό της διαφημιστικής καμπάνιας της Ένωσης Ξενοδοχείων του Νομού Λακωνίας, την αυτόνομη συμμετοχή της σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, με αντικειμενικό στόχο την προσέγγιση νέων τουριστικών αγορών, πάρθηκαν μεταξύ άλλων…

Αποφάσεις για τον πληρέστερο σχεδιασμό της διαφημιστικής καμπάνιας της Ένωσης Ξενοδοχείων του Νομού Λακωνίας, την αυτόνομη συμμετοχή της σε διεθνείς<...>τουριστικές εκθέσεις, με αντικειμενικό στόχο την προσέγγιση νέων τουριστικών αγορών, πάρθηκαν μεταξύ άλλων, την Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2006, στα πλαίσια της 3ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Σπάρτης.

Οι παρευρισκόμενοι στην Γενική Συνέλευση ξενοδόχοι είχαν την δυνατότητα, μέσω προβολής, να δουν την παρουσίαση των νέων επιστολόχαρτων, καρτών, καθώς επίσης και την παρουσίαση της ιστοσελίδας της Ένωσης, η οποία βρίσκεται ήδη στο στάδιο της ολοκλήρωσης.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προβληματισμό συζητήθηκε και το θέμα της περαιτέρω τουριστικής ανάπτυξης του Νομού Λακωνίας. Αποφασίστηκε ότι αυτό μπορεί να προκύψει, εφόσον ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός και η άμεση υλοποίηση έργων υποδομής, αλλά και από μια συγκροτημένη πολιτική επιθετικής τουριστικής προβολής.

Ακόμη, η Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τον απολογισμό των πεπραγμένων, καθώς επίσης και την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής της οικονομικής διαχείρισης 2005 και απάλλαξε το Δ.Σ. των ευθυνών του για την χρήση του παρελθόντος έτους.

Σημειώνεται ότι της συνέλευσης προηγήθηκε η κοπή της πίτας της Ένωσης, την οποία ευλόγησε ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης, ο πατέρας Γεώργιος Μπλάθρας. Προσκεκλημένοι στη συνέλευση ήταν οι κ. Δημήτριος Καραλής, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.) και μέλος του Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη της Ένωσης για τρέχοντα θέματα που αφορούν στο κλάδο των ξενοδόχων και ο κ. Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Οικονομολόγος – Σύμβουλος Τουριστικών Επιχειρήσεων, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη για θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος, καθώς επίσης και για τα ισχύοντα χρηματοδοτικά προγράμματα (ΕΠΑΝ, ΠΕΠ και Αναπτυξιακός Νόμος).

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτρης Πολλάλης στο καλωσόρισμα του αναφέρθηκε στην ακούραστη και με μαχητικότητα προσπάθεια που κατέβαλε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, στην διάρκεια της θητείας του, επισημαίνοντας ότι έπραξε το καλύτερο δυνατόν προς το σκοπό της κοινής ωφέλειας του κλάδου, αλλά και της περαιτέρω τουριστικής αναβάθμισης του Νομού Λακωνίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024