Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑύξηση αφίξεων, μείωση διανυκτερεύσεων στη Μαγνησία

Αύξηση αφίξεων, μείωση διανυκτερεύσεων στη Μαγνησία

Αύξηση στις αφίξεις τουριστών από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, η οποία ωστόσο δεν μεταφράζεται και σε αντίστοιχη αύξηση των διανυκτερεύσεων και γενικότερα των κερδών στα τουριστικά επαγγέλματα, καταγράφουν τα […]

Αύξηση στις αφίξεις τουριστών από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, η οποία ωστόσο δεν μεταφράζεται και σε αντίστοιχη αύξηση των διανυκτερεύσεων και γενικότερα<...> των κερδών στα τουριστικά επαγγέλματα, καταγράφουν τα στοιχεία της τουριστικής κίνησης, σύμφωνα με την τουριστική πράκτορα κ. Θέκλα Καμμένου.

Όπως τόνισε, μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΑ, τόσο οι πτήσεις τσάρτερς, όσο και οι τακτικές πτήσεις που πραγματοποιούνται φέτος μέσω του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου, είναι αυξημένες και εμφανίζουν σημαντικές πληρότητες. Σε πλήρη αναντιστοιχία με το γεγονός αυτό όμως, οι διανυκτερεύσεις στα διάφορα καταλλύμματα είναι μειωμένες, όπως μειωμένο είναι και το κέρδος των ανθρώπων που ασχολούνται με επαγγέλματα πέριξ του τουρισμού. Σύμφωνα με την κ. Καμμένου, το φαινόμενο αυτό οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στο γεγονός ότι και στην περιοχή της Μαγνησίας ανθεί η παραξενοδοχεία, αφού όλο και πληθαίνουν τα καταλλύματα που λειτουργούν χωρίς άδεια, ζημιώνοντας τους επαγγελματίες του χώρου.

«Μπορεί να είναι δύσκολο να ελεγχθεί η παραξενοδοχεία, αλλά υπάρχει τρόπος. Πρέπει επιτέλους η πολιτεία να μας προστατεύει από τέτοια φαινόμενα» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Καμμένου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024