Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΧωρίς τέλος τα προβλήματα στην ακτοπλοΐα

Χωρίς τέλος τα προβλήματα στην ακτοπλοΐα

“Μεμονωμένα” χαρακτήρισε τα περιστατικά που παρουσιάζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ελληνική ακτοπλοϊα και σχετίζονται με καθυστερήσεις δρομολογίων, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος…

“Μεμονωμένα” χαρακτήρισε τα περιστατικά που παρουσιάζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ελληνική ακτοπλοϊα<…> και σχετίζονται με καθυστερήσεις δρομολογίων, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ευάγγελος Αντώναρος. “Ασφαλώς υπάρχουν μεμονωμένα περιστατικά, που, όμως, αντιμετωπίζονται από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και το λιμενικό σώμα όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κανένας επιβάτης και κανένα όχημα δεν έμεινε πίσω. Ως το τέλος της θερινής περιόδου, εξάλλου, θα μετακινηθούν άλλα 6 εκατομμύρια επιβατών περίπου”, δήλωσε ο κ. Ατώναρος κατά την ημερήσια ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Από την πλευρά του ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης εξερχόμενος από τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό δήλωσε ότι το ΥΕΝ έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξυπηρέτηση των επιβατών που κινούνται από και προς τη νησιωτική Ελλάδα.

Ωστόσο συνεχίστηκαν και χθες τα προβλήματα με τα πλοία καθώς το “Βιτσέντζος Κορνάρος” που ήταν προγραμματισμένο να αποπλεύσει στις 9:30 το πρωί από τη Ρόδο για Κώ Κάλυμνο, Σάμο, και Θεσσαλονίκη, αναχώρησε στις 17:00, καθώς προσέκρουσε στην προβλήτα του λιμανιού της Ρόδου. Επίσης, το πλοίο “Λατώ” δεν εκτέλεσε το προγραμματισμένο δρομολόγιό του από Πειραιά για Χανιά και οι επιβάτες εξυπηρετήθηκαν από το “Πρέβελης”. Το εν λόγω πλοίο βρισκόταν στο Ρέθυμνο και ήρθε εκτάκτως στην Αθήνα για να αντικαταστήσει το “Λατώ”, ενώ οι επιβάτες που θα ταξίδευαν χθες το βράδυ από Ρέθυμνο για Πειραιά, με ευθύνη της εταιρείας θα μεταφερθούν στα Χανιά όπου και θα αναχωρήσουν για τον Πειριαιά. Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, το Speedrunner 1 θα παραμείνει εκτός δρομολογίων για μία εβδομάδα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024