Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΔιαδικτυακή πλατφόρμα συνεργειών 'Athensauthentic.com' για τη προβολή του Μαραθωνίου
Αθλητικός τουρισμός

Διαδικτυακή πλατφόρμα συνεργειών 'Athensauthentic.com' για τη προβολή του Μαραθωνίου

Ο φετινός Μαραθώνιος της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.

Η πλατφόρμα συνεργιών – μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα- athensauthentic.com, που δημιούργησε η ΕΞΑΑΑ για την προβολή του αυθεντικού Μαραθωνίου Δρόμου, της Αθήνας, των ξενοδοχείων μελών της, αλλά και για την καθιέρωση του Νοεμβρίου ως μήνα Μαραθωνίου – με όλα τα θετικά αποτελέσματα για τον προορισμό υποστηρίζει για τέταρτη συνεχή χρονιά την διοργάνωση, εντός και εκτός Ελλάδας.

Σημαντικές είναι οι μέχρι σήμερα νέες συμμετοχές υποστηρικτών (φορέων, ιδρυμάτων, επιχειρήσεων – ΜΜΕ συμμάχων επικοινωνίας, αλλά και οι προσφορές προς τους Μαραθωνοδρόμους και τους συνοδούς τους, που συνεχώς εμπλουτίζονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετοχές αυξάνονται σημαντικά με τη ένταξη στην πλατφόρμα 35 μέχρι στιγμής ‘marathon hotels’ – μέλη της Ένωσης, αλλά και των ‘marathon stores’, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών.

Επίσης, φέτος:

  • Η πλατφόρμα φιλοξενείται στην αρχική σελίδα του Μαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ενημέρωση των Μαραθωνοδρόμων, αλλά και των ΜΜΕ διεθνώς, για την προσπάθεια της Ένωσης
  • Η πλατφόρμα και οι προσφορές που συγκεντρώνονται προβάλλονται και μέσω της εκπτωτικής κάρτας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών “Athens Spotlighted”
  • Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με τη Marketing Greece έχουν προσκληθεί και θα φιλοξενηθούν στην Αθήνα ξένοι δημοσιογράφοι – μαραθωνοδρόμοι από Ελβετία, Γαλλία, Αγγλία, ενώ έχει δρομολογηθεί και σχετική καμπάνια στο εξωτερικό μέσω του discovergreece.com.
  • Φέτος μια νέα πρωτοβουλία προστέθηκε στις προσπάθειες της ΕΞΑΑΑ: Η διεθνής εταιρεία City Sightseeing και το ελληνικό τμήμα της εταιρείας (“RED BUS” – επίσης σύμμαχος της προσπάθειας και ενεργό μέλος του Δικτύου Συνεργειών της Ένωσης), ξεκίνησε την προβολή της ιδέας του Μαραθωνίου στις πόλεις όπου δραστηριοποιείται, μέσω του City Sightseeing Marathon Challenge. Η πρώτη δράση πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο στη Σεβίλλη, η δεύτερη θα διεξαχθεί φέτος στην Αθήνα. Ήδη έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την ανάδειξη των 3 τυχερών δρομέων που θα μετέχουν στον αυθεντικό Μαραθώνιο. Οι 3 νικητές του “Marathon Challenge”, καθώς και ο πρόεδρος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας κ. Ortenga θα φιλοξενηθούν στην Αθήνα.
  • Από αρχές Νοεμβρίου διανέμεται στα “Μarathon hotels” και σε λοιπούς συνεργάτες που το επιθυμούν, χάρτης για την Αθήνα, τον Μαραθώνα και για τον Μαραθώνιο, με εξώφυλλο το σήμα της πλατφόρμας.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024